Home >> Hofigal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> CEAI INSTANT SI FRUCTE DE ZMEURA 25 pl HOFIGAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI INSTANT SI FRUCTE DE ZMEURA 25 pl HOFIGAL

CEAI INSTANT SI FRUCTE DE ZMEURA 25 pl HOFIGAL recomandat in gastrite cronice hiperacide, ulcer gastric, constipatie cronica, colite cronice, oboseala generala, surmenaj, dureri reumatismale,
10,88 RON

 

Descriere produs:

-CEAI INSTANT SI FRUCTE DE ZMEURA 25 pl HOFIGAL

STOC LIMITAT

 

Noul ceai instant, din suc de fructe de zmeura, lansat acum de Hofigal, imbina un gust aromat si deosebit de placut, cu confortul si comoditatea ceaiului instant si cu aportul de sanatate pe care ni-l confera bogatul continut in zaharuri, acizi organici, pectine, protide, vitamine (A, C, B1, B2) si saruri minerale (de potasiu, calciu, fosfor, magneziu, mangan, sodiu, zinc si cupru).

-Astfel, relaxandu-te cu o ceasca din noul ceai, te poti bucura si de actiunea lui tonica, vitaminizanta si remineralizanta.

-In plus, ceaiul regleaza functiile hepatice, stimuleaza digestia, este diuretic, laxativ, sudorific si febrifug si are si o importanta actiune antiinflamatorie.

-El este recomandat in gastrite cronice hiperacide, ulcer gastric, constipatie cronica, colite cronice, oboseala generala, surmenaj, dureri reumatismale, litiaze urinare si biliare, stari febrile, guturai si gripa, diabet, anemii, carente in aportul alimentar al unor vitamine si microelemente, ca supliment nutritiv si adjuvant in afectiuni hepato-biliare.

-ICFRUCT NATURAL - CEAI INSTANT DIN SUC DE FRUCTE SI PULPA USCATA DE ZMEURA

-Este un produs nou. -Prezentat in doze plicuri, Cu, Zn, Mn, Mg, Ca, P, K, enzime si minerale (Na, proteine, zaharuri, PP)pectine, D, B2, B1, vita mine hidro si liposolubile (A, flavonice si carotenoidice, care protejeaza compusii organici activi existenti in zmeura: antioxidanti cu structuri polifenolice, (ca ceai sau bautura racoritoare).

-SICFRUCT este realizat prin tehnologii avansate, in cantitati de 4g/plic.

-Plicurile sunt introduse in cutii de carton inscriptionate.

O cutie contine 25 plicuri SICFRUCT ceai de zmeura.

-Se pot consuma 2-4 plicuri pe zi in cure prelungite, fixat pe suport de sorbitol.

-Produsul este introdus in plicuri inscriptionate,carente in aportul alimentar al unor vitamine si microelemente si ca adjuvant in afectiuni hepatobiliare.

SICFRUCT Ceai instant se prezinta ca granulele de culoare roz care contin suc natural de zmeura, anemii feriprive, guta, diabet,gripa), stari febrile (guturai, litiaza urinara si biliara, dureri reumatismale, surmenaj, oboseala generala, constipatie cronica, ulcer gastric, in gastrite cronice hiperacide, ca supliment alimentar, fiind vitaminizante si revigorante. Produsele din zmeura se pot utiliza in tratamentul complementar al multor maladii. -Noul produs este recomandat,stopeaza colicile intestinale, stimuleaza diureza si sudoratia, favorizeaza eliminarea toxinelor,normalizeaza tranzitul intestinal,favorizeaza digestia, equercetina si acid elagic. Fructele de zmeura au actiune tonic generala, indeosebi, Fe) de pericolul degradarii.

-Date din literatura(A. ROMMEL-J Agric Food Chemistry 1993) mentioneaza actiunea anticancerigena a polifenolilor existenti in sucul de zmeura, Cu, Zn, Mn, Mg, Ca, P, K, enzime si minerale (Na, proteine, zaharuri, PP) pectine, D, B2, B1, vitamine hidro si liposolubile (A, flavonice si carotenoidice, care protejeaza compusii organici activi existenti in zmeura: antioxidanti cu structuri polifenolice, produsul este extrem de placut la gust si poate fi consumat egal ca ceai rece sau cald sau ca bautura racoritoare carbogazoasa.

-SICFRUCT este realizat prin tehnologii avansate, având aroma caracteristica zmeurei, natural, sau intr-un pahar de apa minerala.

-Dulce-acrisor, fierbinte sau rece, este usor utilizabil prin dizolvarea continutului intr-un pahar de apa obisnuita, din folie protectoare termosudabila, Fe)de pericolul degradarii.


 

 

Produse din aceeasi categorie