Home >> Hofigal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> GAL EXTRAVIT 30tb HOFIGAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

GAL EXTRAVIT 30tb HOFIGAL

GAL EXTRAVIT 30tb HOFIGAL stres, epuizare, boli grave, avitaminoze, perioade de crestere, eforturi fizice si intelectuale la copii scolari, adulti, varstnici, sportivi, gravide, mame care al
10,56 RON

 

Descriere produs:

GAL EXTRAVIT 30tb HOFIGAL

Extravit M 30tb Produs nou, exclusiv natural.

Contine extract total din fructe de maces. Are actiune biotrofica asupra organismului uman. Pentru obtinere s-au folosit tehnologii originale de fixare a vitaminelor, a provitaminei A si oligoelementelor pe suport solid.

Continutul foarte bogat in principii active naturale ca: vitaminele hidrosolubile B1, B2, C si liposolubile A, D, E, F, microelemente K, Mg, Ca, Fe, etc., insotite de flavone, taninuri, zaharuri , saruri ale acizilor malic, fumaric, etc., produc o puternica actiune energizanta si de fortificare. In scopul intaririi actiunilor biotrofice generale ale acestuia asupra organismului uman, si potentarii efectelor benefice produse de vitamina C si de celelalte componente, au fost incluse in produs si zaharuri (glucoza, lactoza, maltoza, etc.).

EXTRAVIT M este prin compozitia sa un adevarat complement alimentar usor asimilabil la hrana noastra zilnica, eficient si util in: - refacerea si tonificarea organismului dupa oboseala, stres, epuizare, boli grave, avitaminoze, perioade de crestere, eforturi fizice si intelectuale la copii scolari, adulti, varstnici, sportivi, gravide, mame care alapteaza; - tulburari gastro-intestinale, gripa, stari febrile, boli infectioase la adulti si in special la copii; - prevenirea si tratarea afectiunilor hepato-biliare, precum si consolidarea proceselor de vindecare, ca urmare a hepatitelor acute si cronice; - fracturi, distrofii neuro-musculare, fragilitate vasculara, hemoragii, tulburari circulatorii periferice cu cauze diverse; - accelerarea proceselor de regenerare in cazul leziunilor cutanate si a mucoaselor. Administrarea produsului se va face de trei ori pe zi, cate 1-2 comprimate in timpul meselor. Produsul nu are toxicitate. Pastrarea se va face in loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Este o polivitamina ideala pentru pisici si caini.

Folosirea a 1-2 comprimate pe zi face ca blana acestor animale sa capete un luciu deosebit.


 

 

Produse din aceeasi categorie