Home >> Hofigal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> VALERIANA 20cps HOFIGAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VALERIANA 20cps HOFIGAL

VALERIANA 20cps HOFIGAL Tulburări minore ale somnului (când există dificultatea de a adormi), nervozitate, iritabilitate, agitaţie psihomotorie, anxietate, nevroză isterică, migrene, gre
8,20 RON

 

Descriere produs:

VALERIANA 20cps HOFIGAL

Actiune:
Sedativă în stări de hiperexcitabilitate nervoasă şi anxietate, efect antidepresiv, spasmolitic, miorelaxant, produce întărirea procesului de inhibiţie corticală, hipotensiv.
 
Recomandari:
Suplimentarea dietei pentru restabilirea funcţiilor fiziologice şi stării de sănătate în tulburări minore ale somnului (când există dificultatea de a adormi), nervozitate, iritabilitate, agitaţie psihomotorie, anxietate, nevroză isterică, migrene, greţuri, gastralgii, adjuvant în tratamentul epilepsiei, calmant în eretismul cardiac, cardiopatie ischemică, extrasistole, pusee de hipertensiune arterială sistemică, dismenoree asociată cu simptome vegetative şi labilitate psihică, hipertiroidie cu tulburări neurovegetative, urticarie cu prurit intens, tuse spastică.
 
Nu produce dependenţa şi nu creează somnolenţă, stare de ameţeală şi obnubilare la trezirea din somn.
 
Contraindicaţii:
In sarcină şi perioada de alăptare, copii până la vârsta de 7 ani, hipotensiv.
 
Precautii:
La administrarea produsului cu 3-4 ore înainte de a se conduce autovehicule sau a se lucra la agregate sau aparate care prezintă un risc de accidente deoarece scade vigilenţa şi viteza de reacţie.
 
La bolnavii de astm bronşic şi emfizem pulmonar, la copii 7 -14 ani numai cu indicaţia şi supravegherea medicului, la persoane cu hipertensiune arterială se administrează numai cu avizul medicului (poate accentua acţiunea substanţelor antihipertensive).
 
Asocierea cu tranchilizante, antidepresive, sedative, hipnotice, diuretice tiazidice, antiaritmice de tipul procainamidei şi chinidinei se va face numai cu avizul medicului deoarece poate potenţa sau poate fi potenţată de acţiunea acestora. Se va evita administrarea produsului în asociere cu consumul de alcool.
 
Mod de administrare:
1 capsulă de 2 - 4 ori pe zi, sau după recomandarea medicului. Pentru insomnie se ia o capsulă cu 30 - 60 minute înainte de culcare.


 

 

Produse din aceeasi categorie