Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Ceaiuri Vrac >> COACAZ NEGRU 60cpr DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

COACAZ NEGRU 60cpr DACIA PLANT

COACAZ NEGRU 60cpr DACIA PLANT sindroame alergice acute si cronice, rinite si conjunctivite alergice, astm bronsic, bronsite alergice, urticarie, dermatite alergice, boli autoimune, boli dermatologic
25,50 RON

 

Descriere produs:

COACAZ NEGRU 60cpr DACIA PLANT


Coacaz negru - Dacia Plant

Coacazul negru (Ribes nigrum) este un arbust de 1-2 m inaltime, cultivat de aproximativ 400 de ani in Europa, mai ales in regiunea Marii Baltice. Cercetari recente de biochimie vegetala si citologie au dus la descoperirea faptului ca, mugurii vegetali constituie un remediu terapeutic foarte valoros, datorita compozitiei bogate in fitohormoni, enzime, aminoacizi si minerale, substante care confera proprietati specifice tesuturilor embrionare vegetale si mugurilor, acestea avand capacitatea de regenerare si reglare a functiilor vitale ale celulelor, putand astfel corecta dezechilibrele energetice si hormonale care apar la nivelul tesuturilor si organelor.

Mugurii de coacaz negru prezinta organotropism (actiune tintita pe un anumit organ) asupra glandei corticosuprarenale, avand rol de reglare si de corectare a dezechilibrelor energetice si hormonale care apar la acest nivel. in plus, mugurii de coacaz negru stimuleaza procesele de drenare si eliminare a compusilor toxici sau reziduali din organism, fiind cunoscuti pentru proprietatile cortizonice naturale, lipsite de toxicitate si efecte adverse.

Utilizarea mugurilor de coacaz negru este specifica gemoterapiei, care se bazeaza pe folosirea tesuturilor embrionare ale plantelor (muguri, mladite, radicele), prezentand avantajul administrarii de produse naturale, lipsite de toxicitate si efecte adverse.

Compozitie:

    Coacaz negru (Ribes nigrum) - 450mg - extract hidroalcoolic 5:1
    excipienti:
        Celuloza microcristalina,
        Lactoza,
        Aerosil

Compozitie Chimica: acizi diterpenici, ulei volatil, glicozide, aminoacizi (alanina, prolina, arginina), derivati fenolici, vitamina C, etc

Actiuni:
stimuleaza glandele corticosuprarenale, determinand cresterea secretiei de corticosteroizi (actiune cortizon-like, antiinflamatoare si antialergica), diuretic, antiseptic urinar

Se utilizeaza ca adjuvant in:
insuficienta corticosuprarenala (boala Addison), sindroame alergice acute si cronice, rinite si conjunctivite alergice, astm bronsic, bronsite alergice, urticarie, dermatite alergice, boli autoimune, boli dermatologice cronice, reumatism cronic degenerativ (spondiloze, artroze), poliartrita reumatoida, stari inflamatorii cronice (respiratorii, digestive, renale, tegumentare, oftalmologice etc).

Mod de Administrare
Adulti: cate 1 cpr. de 4 ori pe zi, inainte de mese (sau la nevoie cate 2cpr. de 4 ori pe zi, pe perioade scurte de 7-10 zile). in situatii de urgenta, se pot lua 3 cpr. odata, dupa care se poate trece la modul de administrare obisnuit.
Copii intre 14 si 18 ani: cate 1 cpr. de 3 ori pe zi, inainte de mese.
Copii intre 7 si 14 ani: cate 1/2 cpr. de 3 ori pe zi, inainte de mese.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.
Comprimatele masticabile se sug sau se plaseaza sublingual, cu 30min. inainte de mese.

Contraindicatii
Hipercorticism, sindrom Cushing, diabet zaharat, hipertensiune arteriala severa, alergie la mugurii de coacaz negru

Observatii
Tratamentul poate fi asociat cu plante specifice afectiunilor vizate. in afectiunile cronice, cu recomandarea medicului, poate substitui treptat tratamentul cu corticosteroizi de sinteza.

Prezentare:
60 Comprimate


 

 

Produse din aceeasi categorie