Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> ARGINT COLOIDAL ARGIMAX 50ml AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ARGINT COLOIDAL ARGIMAX 50ml AGHORAS

ARGINT COLOIDAL ARGIMAX 50ml AGHORAS
40,05 RON

 

Descriere produs:

ARGINT COLOIDAL ARGIMAX 50ml AGHORAS


Argint coloidal Argimax, 1000ppm, 50 ml

ArgiMax este un argint coloidal ceva mai special. Introducerea sa pe piata a fost necesara din mai multe motive: mai intai (si cel mai important) deoarece in anumite situatii se impune utilizarea unui produs mult mai concentrat decat suspensiile uzuale pe baza de argint, iar apoi pentru ca deja se comercializeaza produse stabilizate din argint, cu stabilizatori polimerici (care insa nu sunt mentionati pe etichete) si care sunt notificate ca produse de uz intern (desi aceste produse sunt obtinute din concentrate destinate uzului tehnologic, ele permit obtinerea unor costuri de productie foarte scazute, ceea ce se reflecta si in pretul final al produsului).

Nu in ultimul rand, adeseori suntem pusi in situatia de a calatori, pentru perioade indelungate si/sau departe de casa, caz in care poate fi dificil transportul unor cantitati ridicate de argint coloidal la concentratii normale.

ArgiMax este, la randul lui, un argint coloidal stabilizat, dar stabilizatorul utilizat este pectina (obtinuta din portocale), ceea ce il face mult mai compatibil cu biochimia organismului si, totodata, intensifica activitatea particulelor de argint (spre deosebire de argintul stabilizat cu polimeri), deoarece stabilizatorii de acest tip sunt foarte usor inlocuiti de proteine, enzime, etc., nu si in cazul polimerilor utilizati in mod curent.

Este drept ca acest proces de fabricatie mareste semnificativ pretul de productie fata de cazul in care sunt utilizati stabilizatori sintetici si de aceea el nu se utilizeaza pe scara larga.

Culoarea acestui argint este brun roscat, insa acest fapt se poate vedea doar intr-o lumina intensa transmisa, astfel ca in lumina reflectata el pare negru.

Aceasta culoare este specifica particulelor de argint cuprinse intre 2 si 10 nm, dimensiunea perfecta pentru activitate antivirala maxima si pentru o stabilitate excelenta la trecerea prin stomac.

Pectina il protejeaza intr-o masura mare fata de actiunea sucului gastric, el ajungand astfel extrem de usor in duoden.

In cazul utilizarii acestui argint coloidal pe cale interna nu recomandam insa mentinerea sublinguala (inclusiv din cauza concentratiei ridicate), ci ingerarea directa, de preferinta sub forma diluata, conform indicatiilor specificate in articolele corespondente care urmeaza sa fie publicate.

Atat din motive legale, cat si din motive comerciale, acest argint coloidal va fi comercializat doar insotit de notificarea "pentru uz extern", desi in compozitia sa nu intra decat apa distilata, argint si pectina.

Imposibilitatea notificarii sale ca supliment alimentar (deci pentru uz intern) deriva din restrictiile de notificare ale suplimentelor alimentare bazate pe substante minerale, care au intrat in vigoare in septembrie 2010.

Cu toate acestea, vom publica informatii privind si modul de utilizare in caz de uz intern, insa aceasta utilizare se realizeaza strict pe propria raspundere a consumatorului.

In testele realizate de catre noi pe un lot de 20 de persoane, toate fiind diagnosticate cu raceala sau gripa, o cantitate de 50 ml de Argimax a fost suficienta pentru a vindeca toate cazurile intr-un interval de 12-24 ore (in privinta eliminarii virusului).

La persoanele care aveau deja puternic afectate caile respiratorii (10%), tusea remanenta nu a fost eliminata dupa ingerarea cantitatii respective.

Mirosul si/sau gustul, in cazul persoanelor ale caror functii erau afectate, au revenit in circa 24 h.

Prin diluare, din 50 ml de Argimax se poate obtine 1 litru de argint coloidal de concentratie 50 ppm.

Recomandam insa ca, in cazul in care este necesara diluarea sa, aceasta sa se realizeze doar in momentul utilizarii, numai cu apa plata cat mai slab mineralizata (nu cu apa din reteaua de apa potabila) si doar in cantitatea necesara.


 

 

Produse din aceeasi categorie