Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> ARGINT COLOIDAL FORTE (30ppm) 500ml AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ARGINT COLOIDAL FORTE (30ppm) 500ml AGHORAS

pt. afectiuni de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice,ajuta la vindecarea usoara a ranilor
34,25 RON

 

Descriere produs:

AquaNano - Forte, argint coloidal, 30ppm, 500ml pt. afectiuni de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice,ajuta la vindecarea usoara a ranilor

-Un produs extrem de util pentru sistemul dumneavostra imunitar, si in general pentru afectiuni de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice.

-Regenerator celular, ajuta la vindecarea usoara a ranilor.

-Dimensiunile foarte mici ale particulelor, tipic sub 4nm, maresc foarte mult activitatea specifica antibacteriana si antivirala a acestui produs, mai ales la folosirea sa ca apa de gura, pentru inhalatii, picaturi, sau uz extern.

-Folosirea pentru uz intern scade intrucatva proprietatile antivirale ale acestui produs, cele antibacteriene ramanand neafectate, datorita interactiunii cu sarurile din organism, aceasta fiind diferenta principala dintre cele doua sortimente de argint (Protect si Forte).

-Atentie:
-culoarea aproape transparenta a acestui produs nu are legatura cu concentratia particulelor, ci cu dimensiunea lor!

-A se nota totusi ca transparenta nu este perfecta, culoarea fiind un gri usor opalescent, vizibil mai ales la trecerea luminii prin el, spre deosebire de produsele care nu contin in fapt aproape deloc sau chiar deloc argint, a caror aspect este perfect transparent.
 


 

 

Produse din aceeasi categorie