Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> AUR COLOIDAL VITAL-PUR 500ml AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

AUR COLOIDAL VITAL-PUR 500ml AGHORAS

AUR COLOIDAL VITAL-PUR 500ml AGHORAS Concentratia ridicata ii sporeste foarte mult eficienta ca antiinflamator, in special in artrite. Totodata, efectele sporite vor fi resimtite.
34,50 RON

 

Descriere produs:

AUR COLOIDAL VITAL-PUR 500ml AGHORAS


Reglarea sistemului circulator, articulatiile, memoria

Un produs extrem de util pentru sistemul nervos.

Tonic, revigorator, imbunatateste memoria si creste coeficientul de inteligenta.

Util totodata si pentru articulatiile dumneavoastra.

Artrita poate deveni o amintire.

Concentratia ridicata ii sporeste foarte mult eficienta ca antiinflamator, in special in artrite. Totodata, efectele sporite vor fi resimtite si in cazul utilizarii sale ca tonic general.

Desi poate parea incredibil, sunt rare persoanele care nu resimt efectele globale ale acestui produs, impactul sau fiind in general imediat si foarte puternic, pe numeroase planuri.

Testele efectuate pe persoanele de varste inaintate au aratat ca acestea au prezentat cel mai intens spor de performanta, fiind util atat pentru dinamismul fizic si o mai buna coordonare motorie (incluzand eliminarea durerilor de tip inflamator specifice varstei), cat si in ceea ce priveste tonusul psihic si mental.

Cu toate acestea, aurul daruieste (sub aceasta forma) tuturor, indiferent de varsta, cate ceva din bogatia pe care o simbolizeaza, nu intamplator fiind asociat cu Soarele in aproape toate traditiile spirituale ale planetei.

Culoarea purpurie este specifica unei concentratii ridicate ale particulelor, fiind in plus un semn distinctiv al prezentei aurului, spre deosebire de produsele perfect transparente, care isi justifica aspectul prin dimensiunea redusa a particulelor, cand in fapt, in cazul acestora, transparenta perfecta este explicata prin... culoarea naturala a apei pure.


 

 

Produse din aceeasi categorie