Home >> Aghoras Invent > Suplimente Nutritive >> CREMA ANTIBACTERIANA ARGIFIN (argint, cupru coloidal) 75ml AGHORAS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA ANTIBACTERIANA ARGIFIN (argint, cupru coloidal) 75ml AGHORAS

CREMA ANTIBACTERIANA ARGIFIN (argint, cupru coloidal) 75ml AGHORAS Uleiul de canepa din compozitia cremei face ca aceasta sa fie usor absorbita in piele.
25,60 RON

 

Descriere produs:

CREMA ANTIBACTERIANA ARGIFIN (argint, cupru coloidal) 75ml AGHORAS


Aceasta crema este de fapt adaptarea gelului Argipur, pentru aplicarea in zonele uscate ale pielii (deci in principiu nu pe mucoase sau in zonele intime).

Uleiul de canepa din compozitia cremei face ca aceasta sa fie usor absorbita in piele.

Totodata efectele benefice numeroase ale acestui ulei (regenerator, antioxidant, etc), face din el un adaos terapeutic important.

Trebuie sa mentionam ca, in teste, ArgiFin a avut efecte salutare in dermatite care nu au raspuns nici chiar la Argipur, datorita absorbtiei mult mai bune pe pielea uscata.

Totodata, in majoritatea cazurilor, micozele inderdigitale au fost eliminate rapid, ele disparand, la tratarea in fazele incipiente, chiar in decurs de 2-3 zile.

De notat insa ca in cazul unor dermatite care nu au o cauza micotica sau bacteriana, ele sunt doar atenuate foarte mult, chiar pana la disparitie, insa crema va trebui folosita periodic, dupa necesitati, pentru a mentine efectele.

Atentie!
Incepand din luna septembrie 2011, atat gelul Argipur cat si crema Argifin, contin pe langa argintul coloidal si cupru coloidal, ele fiind prezente in cantitati egale, 100+100ppm.

Cuprul este un antimicotic si antibacterian complementar argintului. In plus, el favorizeaza o serie de procese de vindecare a leziunilor, care nu sunt proprii argintului, prin regenerarea colagenului.

Atentie! In cazul in care la folosirea acestei creme constatati o afectare suplimentara a zonei, caracterizata prin inrosirea pielii si/sau aparitia de eruptii, opriti imediat utilizarea acesteia!

Este posibila existenta unor alergii la una dintre componente sau, in anumite cazuri, actiunea sa poate sa fie mult prea intensa.

In acest caz, utilizati doar pulverizat argintul sau cuprul coloidal in zona respectiva.


 

 

Produse din aceeasi categorie