Home >> Zenit > Dropsuri >> KOLEZ 60cps ZENIT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

KOLEZ 60cps ZENIT

KOLEZ 60cps ZENIT Kolez este un remediu din ierburi cu actiune rapida, care regleaza nivelul de colesterina.
26,40 RON

 

Descriere produs:

KOLEZ 60cps ZENIT

Ateroscleroza reprezinta ingrosarea peretilor arteriali, provocata de depunerea lipidelor pe partea interioara a vaselor sangvine, din care cauza peretele vascular se ingroasa si pierde elasticitatea. Vasele care alimenteaza miocardul sunt supuse acestui proces (schimbarilor aterosclerotice) mai intens ca altele, mai ales in locurile de flexiune si bifurcarii arterelor. Astfel de dereglari pot fi provocate de un sir de factori, cum ar fi hipertensiunea arteriala, nivelul sporit de colesterina, diabetul zaharat si fumatul.

Ateroscleroza nediagnosticata provoaca treptat ingistarea lumenului arterelor de calibru mare si mediu, ceea ce are ca rezultat aprovizionarea insuficienta cu sange a miocardului si creerului, cu dezvoltarea infarctului miocardic si accidentelor vasculare cerebrale.

Kolez este un remediu din ierburi cu actiune rapida, care regleaza  nivelul de colesterina.
 
Kolez stimuleaza  sistemul cardiovascular prin alimentarea si intarirea acestuia. Arsenalul bogat de ierburi din cadrul acestui remediu unic contribuie la normalizarea nivelului de colesterina prin reducerea absorbtiei intestinale si sporirea eliminarii din sange a acesteia.
 
Ingredienti si proprietatile acestora:
Commiphora mukul diminuaza nivelul sporit al colesterinei LPNP, actionand asupra receptorilor acizilor biliari si previne ingrosarea peretelui arterial. Gugulsterol – ingredientul activ, actioneaza ca agent hipocolesterolemic.

Inula racemosa este eficient in diminuarea segmentului ST si inversarii undelor T pe ECG dupa efort fizic. Plante poseda si efect antianginos.

Terminalia arjuna influenteaza nivelul de colesterina in sange, diminuaza nivelul colesterinei generale si LPNP. Poseda un marcat efect antioxidant si previne afectarea miocardului. Stimuleaza miocardul si functia de pompa a inimii.

Allium sativum este benefic pacientilor cu diabet si afectiuni cardiace. Poseda efect antioxidant, reduce nivelul colesterinei si trigliceridelor sangvine. Amelioreaza metabolismul lipidelor si aprovizionarea sangvina a miocardului. Utilizarea cotidiana a usturoiului previne dezvoltarea aterosclerozei.
 
Mod de administrare:
1-2 cps de 3 ori/zi

Compozitie:
Commiphora mukul 96 mg/cps
Allium sativum 135 mg/cps
Inula racemosa 167 mg/cps
Terminalia arjuna 180 mg/cps


 

 

Produse din aceeasi categorie