Home >> Zenit > Dropsuri >> PROLIV 60cps ZENIT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

PROLIV 60cps ZENIT

PROLIV 60cps ZENIT Proliv – reprezinta un remediu natural indicat in afectiunile hepatice.
26,40 RON

 

Descriere produs:

PROLIV 60cps ZENIT

Proliv reprezinta un remediu vegetal care contribuie la rastabilirea functiilor hepatice prin protejarea parenchimei ficatului si stimularii regenerarii tisulare.

Actiunea antioxidanta a Proliv contribuie la pastrarea integritatii functionale a membranei celulare, iar unele componente permit accelerarea restabilirii functiilor hepatice dupa suportarea hepatitelor infectioase. Acest remediu unical contribuie la accelerarea eliminarii acetaldehidei – produs intermediar toxic al metabolismului alcoolului, preintampinand astfel instalarea afectiunii alcoolice a ficatului.

Proliv previne infiltrarea lipidica a ficatului in caz de alcoolism cronic.

In caz de hepatita Proliv impiedica progresarea bolii si previne afectarea ulterioara a ficatului.

Compozitie
Phyllanthus niruri 180 Mg
Emblica officinalis 360 Mg
Picrorrhiza kurroa 101 Mg

Proprietati farmacologice
Proliv – reprezinta un remediu natural indicat in afectiunile hepatice.

Proliv actioneaza prin protejarea membranei lizosomale, normalizand nivelul crescut al fermentilor hepatici si bilirubinei.

Componentii Proliv permit regenerarea hepatocitelor prin reducerea efectului oxidantilor.

Fitocomponentii activi ai Proliv poseda actiune specifica antioxidanta si lipotropa asupra hepatocitelor, preantampinand astfel degenerarea lipidica a ficatului ca rezultat al actiunii toxice a alcoolului si altor metaboliti hepatotoxici.

Ingredienti si proprietatile acestora

Phyllanthus niruri, contine elementele active ca filantina si hipofilantina, preantampina acumularea de lipide in hepatocite, mai ales în cazul abuzului indelungat de alcool. Aceasta planta este deosebit de eficienta contra virusului hepatitei B; este demonstrat ca ea previne replicarea virusului in hepatocite. Planta restabileste indicii biochimici in caz de afectiuni hepatice. Picrorrhiza kurroa contine glicozide active referitor la unele hepatotoxine. Picrorrhiza kurroa provoaca reversia acetaminofenei, agent care afecteaza ficatul si este considerat mai activ ca silimarina. Picrorrhiza kurroa stimuleaza regenerarea hepatocitelor, refluxul de bila si previne afectarea ficatului de radicalii liberi proveniti din reactia de peroxilare a lipidelor. Planta este indicata si în caz de infectie cu hepatita B. Emblica officinalis – fructele acesteia sunt utilizate in tratamentul afectiunilor hepatice.

Planta reduce efectiv nivelul sporit de fermenti hepatici AST si ALT. Emblica officinalis previne reactia de peroxilare a lipidelor.

Indicatii
Proliv este indicat in tratamentul si profilaxia
Hepatitei alcoolice
Stari precirotice
Ca remediu adjuvant in perioada de reconvalescenta dupa suportarea hepatitelor virale.

Contraindicatii
Fiind un produs natural, Proliv nu poseda contraindicatii la utilizarea concomitenta cu alte preparate .
Nu este recomandat pacientilor cu sensibilitate sporita la oricare din componentii produsului, precum si copiilor sub 12 ani.


 

 

Produse din aceeasi categorie