Home >> Damar General Trading Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU GINSENG 60cps DAMAR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU GINSENG 60cps DAMAR

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU GINSENG 60cps DAMAR Tonic și regenerator de exceptie.
41,51 RON

 

Descriere produs:

EXTRACT PURIFICAT DE RASINA MUMIE CU GINSENG 60cps DAMAR

Peste 25 de substanțe organice și minerale.
Util in peste 50 de afecțiuni.
Tonic și regenerator de exceptie.
Ajuta la reducerea durerilor si inflamațiilor articulare.
Favorizeaza refacerea cartilajului articular.
Elimina toxinele si radicalii liberi.
Marește rezistența la infecții.
Produs disponibil sub forma de tablete și capsule.

Extract purificat de rașina Mumie cu Ginseng - prof. dr. Marioara Godeanu® este un complex naural cu efecte sinergice, care inglobeaza intr-un singur produs proprietațile imunomodulatoare, tonice și regeneratoare ale rașinei Mumie și proprietațile bio și imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului. Prin asocierea rașinei Mumie cu propolis este potențata acțiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente in cele doua componente in lupta impotriva diverselor afecțiuni.

Rașina Mumie este cunoscuta și utilizata de aproximativ 3000 de ani in peste 50 de afecțiuni. Aceasta rașina se gasește in munții Podișului Tibet și Pamir, la inalțimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezinta sub o forma vascoasa, avand culoarea brun inchis și un gust amar. Rașina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele munților, etc.

Ginsengul (Panax Ginseng) este cunoscut de peste 7.000 de ani fiind, datorita proprietaților sale, una dintre cele mai studiate plante medicinale din lume. Ginseng-ul este o specie perena, din familia Araliaceae, specifica zonelor impadurite din munți și dealuri inalte. Planta crește spontan sau se cultiva in China, Coreea, Hong Kong, Japonia, Siberia. Radacina ajunge la maturitate dupa cinci-șapte ani. Denumirea speciei vine de la cuvintele pan= tot, ax= a vindeca, gin= om, iar seng= esența și inseamna : ” A vindeca toata esența omului ” .


Compoziție :
Rașina Mumie: in compoziția sa intra un intreg complex de substanțe organice și minerale (25 pana la 40): produse de descompunere a compușilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metiomina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) și alți acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B și P, fragmente de molecule polifenolice și alți compuși și, de asemenea, macro- și microelemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.

Ginseng: radacina de Ginseng conține o combinație de substanțe - panaxim, panaquilon, schingenin – care stimuleaza fluxul hormonal, intaresc inima și sistemul nervos. Oamenii de știința ruși au mai descoperit o radiație mitogenica subtila generata de Ginseng. In cadrul spectrului electromagnetic, radiația este aproape de ultraviolete și stimuleaza creșterea țesuturilor care alcatuiesc sistemul endocrin uman. Falcarinolul, o alta substanța conținuta de ginseng, este considerata ca avand cel mai puternic efect anticancerigen dintre toate substanțele naturale. Alte substanțe bioactive conținute de ginseng – panaxacol, panaxydol si panaxytriol – au proprietați antibiotice deosebite. Cercetarile de ultima ora au evidențiat ca substanțele active din Ginseng, (ginsenozide), au proprietați antiinflamatorii, antioxidante și chiar stopeaza dezvoltarea tumorilor de tip malign și benign.

Acțiuni :
• Imunomodulator, stimuleaza diviziunea limfocitelor T și a limfocitelor B
• Detoxifiant, elimina reziduurile și toxinele din organism
• Regenerant și intineritor, acționeaza sinergic in lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de
imbatranire prematura sau accelerata a organismului
• Influențeaza pozitiv funcționarea sistemului nervos și endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator și
cardiovascular, a sistemului urinar și reproducator și a intregului tub digestiv
• Stimulator al refacerii țesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi
• Anticancerigen
• Adaptogen, marește capacitatea și viteza de adaptare a organismului la condițiile neprielnice ale mediului
inconjurator
• Psihotonic, antidepresiv, antistres
• Reglator al colestorolului
• Stimulent limfatic
• Afrodiziac

Mod de administrare:
Se ia intern, in funcție de greutatea corporala, dupa cum urmeaza:
Pana la 70 kg – cate 0,2 gr. de 2 ori pe zi
Pana la 80 kg – cate 0,3 gr. de 2 ori pe zi
Peste 80 kg – cate 0,4 gr. de 2 ori pe zi
Pentru copii cu varsta intre 10 ani și 12 ani, doza zilnica este 0,1 gr. de 2 ori pe zi
Se poate ingurgita cu apa plata, lapte, suc natural, ceai, miere.

Durata unei cure: 25 – 30 de zile.
In cazul bolilor grave sau cronice, cura se va repeta dupa o pauza de 5 – 10 zile.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației. Vezi inscripționare pe spatele blisterului.

Contraindicații: Este contraindicat femeilor gravide și celor care alapteaza, copiilor in varsta de pana la 10 ani. Trebuie evitata administrarea sau, dupa caz, sa se consulte medicul in cazul diabeticilor, bolnavilor de astm, hipertensivilor, cardiacilor, persoanelor care sufera de infecții grave. In cazul femeilor aflate la menopauza, administrarea poate declanșa apariția bufeurilor și reapariția temporara a unor sangerari similar celor menstruale.
Printre efectele adverse posibile se numara : stare de agitație, palpitații, creșterea tensiunii arteriale, dureri de cap, diaree și insomnie.
Este contraindicat consumul de alcool in perioada administrarii.

Observații: Datorita faptului ca Extractul purificat de rașina Mumie cu Ginseng – prof. dr. Marioara Godeanu® nu conține stabilizatori, conservanți, amelioratori de textura sau alți aditivi, fiind prin urmare un produs natural 100%, de natura vascoasa, acesta, conform caracteristicilor fizico-chimice, este sensibil la variațiile de temperatura, caldura sau umiditate. De aceea, unele pastile pot sa prezinte in timp un aspect ușor neuniform sau sa fie puțin moi.

Atenție: Acest produs este un supliment alimentar ce nu inlocuiește un regim alimentar variat și nu se substituie tratamentului medicamentos prescris de medic.
A nu se depași doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana și la vederea copiilor mici.


 

 

Produse din aceeasi categorie