Home >> Santo Raphael > Apicole >> ANTISTRES 500mg 60cps SANTO RAPHAEL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ANTISTRES 500mg 60cps SANTO RAPHAEL

Stări de stres psihic, depresie, anxietate, nevroze, sindromul de obosela cronică, suprasolicitare nervoasă, stări de tristeţe şi iritabilitate crescu
17,21 RON

 

Descriere produs:

ANTISTRES 500mg 60cps SANTO RAPHAEL

 

Stări de stres psihic, depresie, anxietate, nevroze, sindromul de obosela cronică, suprasolicitare nervoasă, stări de tristeţe şi iritabilitate crescută, astenie fizică şi psihică, pierderea memoriei.

Descriere:
Antistres capsule are proprietăţi de reducere a efectelor negative a stresului asupra organismului.

Datorită formulei inovatoare, ANTISTRES prezintă o combinaţia specială de plante medicinale cu rol de protecţie împotriva stresului psihic crescut, fiind folosite cu succes şi în caz de oboseala cronică, nevroze, depresii sau anxietate.

Isop - este cunoscut din vechime că şi plantă sacră, fiind folosită în ritualurile de alungare a duhurilor rele.

Proprietăţile sale antianxioase şi tonice nervine o fac utilă în tratamentul anxietăţii, depresiei şi stresului.
Salvie - considerată “iarbă sfântă” la greci şi “simbolul sănătăţii” la romani, a fost utilizată încă din vechime cu rezultate foarte bune în cazuri de pierdere a memoriei, astenie psihică, depresii, oboseala accentuată sau stres.

Sunătoare -plantă cunoscută în tradiţia populară ca având proprietăţi magice şi exorcizante, este folosită mai ales pentru acţiunea sa antidepresiva, dar şi pentru proprietăţile sedative, antianxioase sau calmante psihic, fiind o bună alegere în caz de stres psihic crescut.

Fenicul - în Grecia antică, feniculul era utilizat în ritualurile de celebrarea a zeilor şi zeiţelor, fiind cultivat în onoarea lor în grădinile templelor.

Bun sedativ şi analgezic, oferă o stare de confort psihic şi mulţumire, motiv pentru care este folosit cu rezultate bune în caz de stres, nervozitate şi anxietate.

Busuioc - considerat plantă sacră în religia creştin-ortodoxă dar şi în cea hindusă, este folosit de mii de ani în ritualurile de exorcizare precum şi de sfinţire a apei şi a locurilor.

Proprietăţile sale tonice nervine, antianxioase şi antidepresive, îl fac deosebit de util în tratamentul stresului psihic, a stărilor de oboseala cronică sau a nevrozelor.

Rozmarin - plantă cu proprietăţi magice, era utilizată în Evul Mediu pentru atragerea vibraţiilor vindecătoare de către bolnavii care o aveau asupra lor. Este un bun stimulent al memoriei, fiind folosit în stări de oboseală, stres şi surmenaj.

Armurariu - cunoscut ca un bun antioxidant şi regenerator hepatic, protejează ficatul de acţiunea nocivă a agenţilor de stres din mediu.

Compozitie:
Busuioc (Ocimum basilicum), Sunătoare (Hypericum perforatum), Isop (Hyssopus officinalis), Salvie (Salvia officinalis), Armurariu (Sylibum Marianum), Fenicul (Foeniculum vulgaris), Rosmarin (Rosmarinus Officinalis), capsulă vegetală.

Indicatii:
Stări de stres psihic, depresie, anxietate, nevroze, sindromul de obosela cronică, suprasolicitare nervoasă, stări de tristeţe şi iritabilitate crescută, astenie fizică şi psihică, pierderea memoriei.

Reduce stresul psihic, scade stresul oxidativ din organism, creşte memoria, tonic psihic şi nervos, creşte capacitatea de adaptare la stres, creşte starea de mulţumire şi confort psihic, antianxios, întăreşte sistemul imunitar.

Contraindicatii:
Sarcină, alăptare, persoanele cu hipertensiune marcată, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Interacţiuni medicamentoase:
datorită conţinutului de sunătoare, nu se administrează concomitent cu antidepresive de tip IMAO, triptofan.

Administrare:
- adulţi şi copii peste 15 ani: câte 2 capsule de 3x/ zi, înainte de masă, sau după sfatul medicului.

- copii între 10 şi 14 ani: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi sau după sfatul medicului.

Se recomandă ingerarea cu multă apă, pentru a asigura ajungerea capsulelor în stomac.

Recomandăm deschiderea capsulelor şi administrarea pulberii de plante sublingual (se ţine sub limbă 5—10 minute, apoi se înghite cu apă).
Pentru un efect maxim se recomandă utilizarea produsului timp de 3 luni.


 

 

Produse din aceeasi categorie