Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Ceaiuri Vrac >> CEAI SANATATEA CAILOR RESPIRATORII 50g DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI SANATATEA CAILOR RESPIRATORII 50g DACIA PLANT

Antiseptică respiratorie, decongestionantă a căilor respiratorii, bronhodilatatoare, secretolitică (scade secreţiile bronşice), expecto.
5,10 RON

 

Descriere produs:

CEAI SANATATEA CAILOR RESPIRATORII 50g DACIA PLANT

 

Are efecte expectorante si antiinflamatoare, fiind recomandat ca adjuvant in bronşite acute şi cronice, traheite, traheo-bronşite, catar bronşic, tuse de diverse etiologii, viroze respiratorii, stări gripale.

Actiuni
antiseptică respiratorie, decongestionantă a căilor respiratorii, bronhodilatatoare, secretolitică (scade secreţiile bronşice), expectorantă, antiinflamatoare, antispastică

Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: bronşite acute şi cronice, traheite, traheo-bronşite, catar bronşic, tuse de diverse etiologii, viroze respiratorii, stări gripale

Contraindicatii
sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului

-ADMINISTRARE:
Adulţi şi tineri peste 14 ani:
-macerat la rece – se prepară dintr-o linguriţă cu pulbere (obţinută prin măcinarea plantelor cu o râşniţă electrică) adăugată la 250ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30min. înainte de mese.
-infuzie – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30min. înainte de mese.
-pulbere cu administrare sublinguală – plantele se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriţă rasă de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15min., după care se înghite cu apă.

Copii 7-13 ani:
-infuzie – se prepară dintr-o linguriţă cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează câte ½-1cană cu infuzie de 3 ori pe zi, cu 30min. înainte de mese.
În afecţiunile cronice se recomandă utilizarea produsului în cure de 3 luni, urmate de o pauză de 30 de zile.
trimite pe email printeaza pagina

-COMPOZITIE:
pin (Pinus sylvestris) - muguri (20%), cimbrişor (Thymus serpyllum) - partea aeriană (15%), eucalipt (Eucalyptus globulus) - frunze (15%), isop (Hyssopus officinalis) - partea aeriană (15%), plop (Populus nigra) - muguri (15%), anason-stelat (Illicium verum) - fructe (8%), pippali (Piper longum) - fructe (7%), mentă (Mentha piperita) - partea aeriană (5%).


 

 

Produse din aceeasi categorie