Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Ceaiuri Vrac >> MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT

Favorizează secreţia de progesteron prin stimularea corpului luteal, inhibă secreţia de prolactină prin legarea competitivă de receptorii de dopamină din glanda pituitară, acţionând ca agon
23,94 RON

 

Descriere produs:

MASTOPLANT 60cpr DACIA PLANT

 

Sani sanatosi, stimulent natural al sintezei de progesteron

-Ajută la menţinerea tonusului, la eliminarea durerilor şi inflamaţiilor ce apar la nivelul sânilor, având totodată efecte de reglare psihoemoţională şi de eliminare a stresului.

-Sănătatea sânilor este un deziderat important pentru orice femeie.

-Din nefericire, stresul psihoemoţional, alimentaţia deficitară în factori biologici activi, viaţa amoroasă neîmplinitoare şi sedentarismul duc la dereglări hormonale.

-Sănătatea sânilor este afectată de folosirea prelungită a hormonilor estrogeni de sinteză (pentru controlul simptomelor de menopauză sau pentru sporirea fertilităţii), a celor endogeni (produşi de propriul organism), precum şi a xenoestrogenilor (substanţe străine care, ajunse în organism, produc efecte estrogenice).

-Cercetări recente au arătat faptul că există aproximativ 70.000 de substanţe chimice înregistrate cu efecte hormonale.

-Aceste substanţe, de cele mai multe ori toxice, provin din alimente (tratate cu hormoni sau cu aditivi), apă (impurificată cu cloruri sau alte substanţe de epurare), aer (prin inhalarea de solvenţi organici din lacuri şi vopsele), deşeuri industriale, materiale plastice, etc.

-Toţi aceşti factori contribuie la apariţia dereglărilor hormonale şi mastodiniei, crescând riscul de apariţie a tumorilor mamare.

-Fitoestrogenii vegetali concurează estrogenii endogeni, exogeni şi xenoestrogenii prin mecanism competitiv asupra receptorilor estrogenici, ajutând astfel la eliminarea reacţiilor adverse sau a toxicităţii îndreptate împotriva organismului.

-Produsul MASTOPLANT este un amestec de plante cu efecte reglatoare la nivelul hipofizei şi ovarelor, care ajută la menţinerea tonusului, la eliminarea durerilor şi inflamaţiilor ce apar la nivelul sânilor, având totodată efecte de reglare psihoemoţională şi de eliminare a stresului.

-Actiuni
-favorizează secreţia de progesteron prin stimularea corpului luteal, inhibă secreţia de prolactină prin legarea competitivă de receptorii de dopamină din glanda pituitară, acţionând ca agonist dopaminergic, fără a afecta nivelurile hormonului luteinizant (LH) şi foliculostimulant (FSH), reglatoare hormonală, antiinflamatoare, galactopurificatoare, emenagogă, imunostimulentă, antitumorală.

-Recomandat in
-se poate asocia cu ulei de luminiţa-nopţii (Oenothera biennis), atât intern (administrat câte o linguriţă de 2 ori pe zi, pe stomacul gol), cât şi extern (sub formă de masaj local delicat).

-Indicatii
-Indicații majore:
-se utilizează ca adjuvant în: dureri şi inflamaţii la nivelul sânilor, angorjarea (mărire dureroasă) sânilor, tulburări menstruale.

-Alte indicații:
-se utilizează ca adjuvant în: menopauză, infertilitate.

-Contraindicatii
tumori benigne şi maligne, mamare sau genitale, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

-ADMINISTARE:
-Femei peste 18 ani:
-câte 1-2 cpr. de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

-Tinere între 14 şi 17 ani:
-câte 1/2-1 cpr. de 3 ori pe zi, după sfatul medicului, în funcţie de vârstă şi greutate.

-Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă).

-În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

-COMPOZITIE:
-Plante:
-Lemnul-lui-Avram (Vitex agnus castus)- extract hidroalcoolic din fructe cu 0,5% agnuzidă (150mg), salvie (Salvia officinalis)-herba et folium (100mg), zmeur (Rubus idaeus)-extract hidroalcoolic 4:1 din mlădiţe (25mg), echinacea (Echinacea angustifolia)-extract hidroalcoolic din rădăcină, 8-10:1 (maltodextrină) cu 4% echinacozide (75mg), sariva (Hemidismus indica)-radix (100mg).
-Ulei esenţial: salvie.
-Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, aerosil, stearat de magneziu.


 

 

Produse din aceeasi categorie