Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Ceaiuri Vrac >> ANTISTRES 60cpr DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ANTISTRES 60cpr DACIA PLANT

sedativ, anxiolitic, antidepresiv, fortifiant, reglator psiho-emoţional, regenerant psihic.
23,90 RON

 

Descriere produs:

ANTISTRES 60cpr DACIA PLANT

Stresul reprezintă o reacţie normală a organismului uman, ca urmare a interacţiunii cu mediul extern.

-Adrenalina este hormonul care susţine această reacţie şi totodată cel care ne ajută să rezolvăm eficient toate provocările cotidiene.

-În anumite cazuri, există fiinţe umane caută situaţiile de stres acut în care se secretă adrenalina (sporturile extreme sau situaţiile riscante).

-Dincolo de aceste aspecte, cel care ne ridică probleme este stresul cronic, situaţie în care glandele suprarenale secretă cortizol.

-Dintre principalele simptome ale stresului cronic, amintim: cefalee, anxietate, sindrom hiperkinetic cardio-vascular (tahicardie, palpitatii, valori crescute ale tensiunii arteriale), hipercolesterolemie, hiperglicemie, obezitate, dureri si spasme stomacale şi intestinale, hiperaciditate gastrică şi semnele pot continua mult.

-Iată o listă de afecţiuni care au la bază stresul cronic:
- cardio-vasculare: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, tulburări de circulaţie periferică şi cerebrală.
- metabolice: obezitate, diabet zaharat de tip II, dislipidemii (sindromul X metabolic).
- dermatologice: psoriasis, alopecie (căderea părului), acnee, eczeme, prurit.
- osteo-tendinoase şi osoase: dureri musculare, rigiditate musculară, spasme şi contracţii musculare.
- alergice: astm, alergodermii diverse, rinită, etc
- genito-urinare: vaginite, disfuncţii erectile, sindrom premenstrual, micţiune dureroasă.
- endocrine: hipertiroidism şi/sau alte dereglări hormonale, obezitate.
- afecţiuni neuro-psihice: anxietate, depresie, atacuri de panică, cefalee, ticuri.
Iată de ce este necesară o prevenire activă a stresului, realizată cu ajutorul plantelor.

-SUNĂTOARE (Hypericum perforatum)
-Este o plantă cunoscută şi folosită încă din antichitate datorită proprietăţilor antidepresive şi cicatrizante. Efectul antidepresiv se datorează hipericinei, flavonoidelor şi xantonelor, substanţe bioactive care imprimă acţiunea terapeutică a plantei, ceea ce permite utilizarea sa ca şi adjuvant în tratamentul depresiilor uşoare şi moderate, a stărilor depresiv-anxioase, a depresiilor nevrotice, sindromului psihovegetativ şi al stresului.

-GINSENG (Panax ginseng)
-Plantă folosită în medicina tradiţională de sute de ani ca şi remediu împotriva oboselii şi a devitalizării. El fortifică organismul, măreşte vitalitatea, este stimulent al sistemului nervos central, activează metabolismul cerebral, ameliorează memoria, creşte rezistenţa la efort fizic şi intelectual, este imunostimulent, fiind considerat o plantă adaptogenă, ajută organismul să se adapteze în condiţii de stres. În compoziţia plantei au fost identificate: saponozide (ginsenozide), poliholozide, flavonoide, alcooli poliinici (panaxinol, panaxidol) şi ulei volatil, substanţe bioactive care imprimă acţiunea terapeutică a plantei, ea putând fi administrată ca şi adjuvant în tratamentul asteniei, stresului, în stările de oboseală fizică şi mentală, stări caracterizate de o scădere a imunităţii organismului.

-PASSIFLORA (Passiflora incarnata)
-Plantă utilizată în ţările tropicale şi subtropicale încă de la sfârşitul secolului al XIX-lea, datorită acţiunii sale sedative şi anxiolitice, în diverse boli şi tulburări neurovegetative. În compoziţia plantei au fost identificaţi maltolul şi ethymaltolul, substanţe bioactive care determină creşterea concentraţiei de GABA (acidul gamma-aminobutiric – un neurotransmiţător) la nivelul creierului ceea ce explică acţiunea sedativă şi anxiolitică a plantei, datorită căreia poate fi administrată ca adjuvant în stări de nervozitate, agitaţie psihică, anxietate, insomnie şi stres.

-LAVANDA (Lavandula angustifolia)
-Specie originară din zona mediteraneeană, lavanda este o plantă de grădină cu aspect frumos şi cu parfum delicat. Uleiul volatil din compoziţia plantei este alcătuit din: α şi β-pinen, limonen, β-farnesen, δ-caren, camfen, geraniol, lavandulol, substanţe bioactive care imprimă acţiunea sedativă şi antispastică, datorită căreia, lavanda poate fi utilizată ca adjuvant în stări de agitaţie, iritabilitate, surmenaj, suprasolicitare şi stres.

-SOC (Sambucus nigra)
-Înfloreşte în luna mai, având flori cu o aromă răcoritoare, proaspătă şi foarte placută, care conţin saponozide şi flavone, substanţe bioactive cu acţiune diuretică, diaforetică şi depurativă, fiind astfel utilizat în curele de detoxifiere şi de eliminare a compuşilor reziduali din organism. Această detoxifiere a organismului este necesară pentru menţinerea unei stări optime de sănătate a organismului, atât din punct de vedere fizic cât şi psihomental.

-TEI (Tilia cordata)
-Proprietăţile vindecătoare ale teiului sunt cunoscute încă din vechime, planta având capacitatea de regenerare psihică şi de calmare a stărilor de tensiune şi nervozitate. Uleiul volatil din compoziţia florilor de tei imprimă acţiunea neurosedativă, planta putând fi utilizată ca adjuvant în tratamentul nevrozelor, a stărilor de agitaţie, anxietate, stres şi insomnie.

-ROINIŢĂ (Melissa officinalis)
-Frunzele dulci cu gust de lămâie ale roiniţei pot constitui un remediu eficient pentru eliminarea stărilor de anxietate şi tensiune nervoasă care însoţesc stresul cotidian. Planta conţine un ulei volatil alcătuit din: citral, citronelal, citronelol, geraniol, neral, linalool, 1,8-cineol, componente cu acţiune calmantă, sedativă, antiinflamatoare şi hipotensivă, care contribuie la normalizarea funcţiei cardiace şi la reglarea psiho-emoţională. Datorită acestor proprietăţi, roiniţa se utilizează ca adjuvant în tratamentul crizelor nervoase, anxietăţii, insomniei, stărilor de agitaţie şi de stres.

-Actiuni
-sedativ, anxiolitic, antidepresiv, fortifiant, reglator psiho-emoţional, regenerant psihic.

-Indicatii
-stări de stres însoţit de anxietate, nelinişte, nervozitate, depresie, iritabilitate, surmenaj, insomnie

-Administrare
-ADULTI:
-1 cpr. de 3 ori/zi înainte de mese (în situatii solicitante, adulţii pot lua şi de 3 ori pe zi câte 2 comprimate, pe perioade scurte de 2-3 săptămâni,)

-COPII INTRE 12- 18 ANI:
-câte ½ cpr. de 3-4 ori/zi, în funcţie de vârstă şi greutate, înainte de mese.

-Contraindicatii
-sarcină, alăptare, alergie la unul din componentele produsului.

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie