Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Ceaiuri Vrac >> ARIN-NEGRU MUGURI 50ml DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ARIN-NEGRU MUGURI 50ml DACIA PLANT

insuficienţă circulatorie cerebrală,- angioscleroză cerebrală, ramolisment cerebral,- insuficienţă cardiacă, postinfarct iocardic,- flebite, trombofl
12,75 RON

 

Descriere produs:

ARIN-NEGRU MUGURI 50ml DACIA PLANT

-Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obţinute din ţesuturi meristematice (muguri, mlădiţe, etc). În aceste țesuturi se găsesc şi celule stem care sunt celule nediferenţiate cu capacitate de autoregenerare şi diferenţiere în celule cu funcţii specializate, având rol de regenerare celulară în organismele vii în mod similar celulelor stem animale şi umane.
-Hormonii vegetali de creştere din aceste ţesuturi, cum sunt auxinele şi gibberelinele, stimulează detoxifierea celulară prin eliminarea produşilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de apărare al organismului şi a complexelor autoimune care afectează funcţia celulară.
-Gemoderivatele DACIA PLANT sunt obţinute prin prelucrarea mlădiţelor şi/sau mugurilor la 2-3 ore după recoltare şi, astfel, se extrag substanţele bioactive specifice – aminoacizi, proteine, hormoni vegetali de creştere (auxine, gibbereline, citokine), vitamine, enzime, minerale, flavonoide, taninuri, răşini, etc – cu o mare eficienţă.
-Extractul glicerohidroalcoolic obţinut din muguri de arin-negru acţionează asupra:
- sistemului vascular arterial (în special la nivelul arterelor cerebrale şi coronare).
-Contine
-Plante: arin-negru (Alnus glutinosa) - muguri (10%).
-Solvenţi: apă, glicerină, alcool etilic 33,3% vol.
-Raport plantă/solvent – 1:10
-Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.
-Actiuni
- ameliorează circulaţia cerebrală şi coronariană,
- tonifiantă a sistemului vascular arterial,
- antitrombotică,
- antiinflamatoare,
- stimulentă a glandelor corticosuprarenale.
-Indicatii
-se utilizează ca adjuvant în:
- insuficienţă circulatorie cerebrală,
- angioscleroză cerebrală, ramolisment cerebral,
- insuficienţă cardiacă, postinfarct miocardic,
- flebite, tromboflebite, varice,
- arterite, coronarite,
- vasculopatii diabetice,
- alergii de diferite origini.
-Contraindicatii
-Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.
-Precautii
-În sarcină şi alăptare se administrează numai cu recomandarea medicului.
-Datorită conţinutului de alcool, se recomandă prudență la administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică.
-Observatii
-În insuficienţă circulatorie cerebrală se recomandă asocierea produsului cu GINKGO BILOBA comprimate (pentru potenţarea efectului).
-În insuficienţă cardiacă şi în postinfarct miocardic se recomandă asocierea produsului cu MLĂDIŢE DE PĂDUCEL gemoderivat şi COENZIMA Q10 FORTE (pentru creşterea eficienţei).
-În vasculopatii diabetice se recomandă asocierea produsului cu MUGURI DE DUD şi/sau MLĂDIŢE DE AFIN (pentru potenţarea efectului).
-În alergii se recomandă asocierea produsului cu MUGURI DE COACĂZ-NEGRU, MUGURI DE STEJAR gemoderivate, TINCTURĂ DE TREI-FRAŢI-PĂTAŢI şi/sau RENOSTIM soluţie (pentru potenţarea efectului).
-Mod de administrare
-INTERN:
-Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1ml de soluţie adăugat la 100ml de apă sau ceai (jumătate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
-Copii între 7 şi 14 ani: câte 0,3-0,6ml de soluţie adăugaţi la 100ml de apă sau ceai (jumătate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, în funcţie de vârstă şi greutate.
-Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.
-În insuficienţă circulatorie cerebrală se recomandă asocierea produsului cu GINKGO BILOBA comprimate (pentru potenţarea efectului).
-În insuficienţă cardiacă şi în postinfarct miocardic se recomandă asocierea produsului cu MLĂDIŢE DE PĂDUCEL gemoderivat şi COENZIMA Q10 FORTE (pentru creşterea eficienţei).
-În vasculopatii diabetice se recomandă asocierea produsului cu MUGURI DE DUD şi/sau MLĂDIŢE DE AFIN (pentru potenţarea efectului).
În alergii se recomandă asocierea produsului cu MUGURI DE COACĂZ-NEGRU, MUGURI DE STEJAR gemoderivate, TINCTURĂ DE TREI-FRAŢI-PĂTAŢI şi/sau RENOSTIM soluţie (pentru potenţarea efectului).

         

Cumpara         Produs           Livrare          Garantat
Fara griji        Original            la usa             100 %

Modalitati de primirea produsului :

Ridicare de la sediul nostru pe baza de comanda confirmata telefonic
Livrare la usa curier rapid
Coletele cu valoare de peste 300 lei si greutate pana in 3 Kg au livrare gratuita oriunde in Romania .
Atentie ! Nu incercati sa achitati produsele fara confirmarea noastra telefonica !
Achitand prin plata bancara fara acordul nostru telefonic riscati ca acel produs, sa nu fie pe stoc si asteptati dupa aceea returnarea banilor !
Datorita numarului mare de produse peste 12.000 este foarte dificil sa facem o actualizare imediata a stocurilor, de aceea in cazul unei comenzi asteptati sa fiti contactati telefonic pentru confirmarea comenzii!


 

 

Produse din aceeasi categorie