Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Unguente >> CREMA CALEND-PROP 50ml DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA CALEND-PROP 50ml DACIA PLANT

Antiinflamator pentru piele, cicatrizant bun, antiinfectios (are in special efecte antibacteriene si antifungice), regenerativ epitelial, hidratant.
14,51 RON

 

Descriere produs:

UNGUENT CALEND-PROP 50ml


  Actiuni: antiinflamator pentru piele, cicatrizant bun, antiinfectios (are in special efecte antibacteriene si antifungice), regenerativ epitelial, hidratant.

Indicatii:
  EXTERN: piele uscata, eczeme infectioase, adjuvant in tratarea varicelor, cicatrici inestetice, adjuvant in tratarea arsurilor de gradele 1 si 2, contuzii, zgarieturi si rani superficiale, adjuvant in tratarea afectiunilor tumorale.

  PENTRU FRUMUSETE: ten normal, ten acneic; se foloseste ca si crema de corp pentru persoanele cu piele uscata sau normala.
Precautii si contraindicatii:

  Inainte de a incepe un tratament cu acest produs este necesar sa facem un test aplicand pe piele o mica cantitate de crema si vazand care este reactia. Daca apar senzatii neplacute de iritatie, inflamatie, daca apare inrosirea pielii nu va fi folosit acest produs.
  In general, cremele si unguentele nu se aplica, mai ales in strat gros, pe ranile adanci si pe locurile puternic infectate, deoarece creeaza un mediu de anaerobioza foarte propice dezvoltarii microorganismelor.


 

 

Produse din aceeasi categorie