Home >> Dacia Plant Produse farmaceutice > Unguente >> CREMA CAMFOCIN 50ML DACIA PLANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CREMA CAMFOCIN 50ML DACIA PLANT

Antireumatic puternic, rubefiant, antiinflamator articular foarte bun, antialgic, antiseptic, incalzitor, antitusiv, antiinfectios respirator, stimulent general.
14,30 RON

 

Descriere produs:

UNGUENT CAMFOCIN 50ML,  Antireumatic puternic, rubefiant, antiinflamator articular foarte bun, antialgic, antiseptic, incalzitor, antitusiv, antiinfectios respirator, stimulent general


   Actiuni   CAMFOCIN: antireumatic puternic, rubefiant, antiinflamator articular foarte bun, antialgic, antiseptic, incalzitor, antitusiv, antiinfectios respirator, stimulent general, excelent activator al circulatiei periferice.

Indicatii  CAMFOCIN:
   EXTERN CAMFOCIN: lombosciatica, dureri lombare de diferite etiologii, nevralgii diverse, poliartrita reumatoida, dureri reumatice (in special cele care se agraveaza la frig), stari pregripale, rigiditate si durere articulara, tendinita, dureri de rinichi produse de frig; adjuvant in tratare cistitelor, nefritelor, a infectiilor reno-urinare (se aplica pe zona lombara); adjuvant in pareze, intindere musculara, crampe musculare, dureri musculare care se agraveaza la frig, astenie fizica si nervoasa.

  CAMFOCIN  PENTRU FRUMUSETE: In cantitati foarte mici se foloseste pentru tratarea tenului ofilit. Se foloseste ca si crema de corp pentru persoanele cu sensibilitate la frig, cu piele cianotica (care capata rapid o nuanta vinetie la contactul cu frigul).

   Precautii si contraindicatii: Inainte de a incepe un tratament cu acest produs este necesar sa facem un test aplicand pe piele o mica cantitate de crema si vazand care este reactia. Daca apare o inflamatie foarte puternica a pielii, cu formare de vezicule si cu mancarimi foarte puternice nu va fi folosit acest produs.

   Observatie: Aceasta crema este foarte utila in masajul terapeutic de incalzire, indicat persoanelor foarte sensibile la frig, sedentare. De asemenea, este excelenta in masajul reflexogen, in special in cel plantar (efectuat in talpa).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: camfocin, Antireumatic puternic, rubefiant, antiinflamator articular foarte bun, antialgic, antiseptic, incalzitor, antitusiv, antiinfectios respirator


 

 

Produse din aceeasi categorie