Home >> Hofigal Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> POLIVITAMINE NATURALE CU Ca si Mg20cpr HOFIGAL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

POLIVITAMINE NATURALE CU Ca si Mg20cpr HOFIGAL

POLIVITAMINE NATURALE CU Ca si Mg20cpr HOFIGAL tulburari de crestere cu deficit de magneziu si calciu;in suprasolicitari intelectuale si fizice, oboseala cronica, insomnii,
8,20 RON

 

Descriere produs:

POLIVITAMINE NATURALE CU Ca si Mg20cpr HOFIGAL

 

POLIVITAMINE NATURALE CU Ca si Mg20cpr HOFIGAL

Descriere produs:
-Indicatii - Recomandari:
-Supliment alimentar bogat in substante bioactive indicat in afectiuni hepatice, afectiuni ale sistemului nervos central, sindroame de malabsorbtie si malnutritie; rol benefic ca supliment in regimul alimentar indicat in unele afectiuni cardio-vasculare, tratamente prelungite cu diuretice tiazidice si de ansa; tulburari de crestere cu deficit de magneziu si calciu; pentru formarea normala a calusului dupa fracturi; in suprasolicitari intelectuale si fizice, oboseala cronica, insomnii, preventiv pentru munca in conditii toxice, consum frecvent de bauturi alcoolice, in cura de dezalcoolizare; obezitate; pentru cresterea rezistentei organismului fata de unele boli infecto-contagioase si in perioada de convalescenta; in osteoporoza, menopauza; in unele tratamente cu medicatie antineoplazica (ex. cisplatina) si unele antibiotice (ex. gentamicina si amfotericina) care pot provoca un deficit de magneziu.

 

POLIVITAMINE NATURALE CU Ca si Mg20cpr HOFIGAL

-Contraindicatii:
-stari de hipermagneziemie; copii sub 7 ani. Alte contraindicatii nu sunt semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.

-Precautii:
-in perioada de sarcina si alaptare, numai la recomandarea medicului; la administrarea concomitenta de preparate antiacide si laxative care contin magneziu. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.
 

POLIVITAMINE NATURALE CU Ca si Mg20cpr HOFIGAL

-Compozitie:
-Un comprimat contine:
- 182 mg ulei de catina (Hippophae rhamnoides)
- 20 mg Mg2+
- 130 mg Ca2+
-excipienti pana la 650 mg
 

POLIVITAMINE NATURALE CU Ca si Mg20cpr HOFIGAL

-Actiune:
-Produs destinat suplimentarii dietei necesar pentru asigurarea aportului de nutrienti si substante bioactive pentru sustinerea functiilor metabolice ale organismului si mentinerea starii de sanatate. Are efecte pozitive datorita proprietatilor si actiunilor: vitaminizanta, antianemica; hepatoprotectoare, antiaterosclerotica, antioxidanta; imunomodulatoare; de crestere a rezistentei la efort fizic si intelectual prin aport energetic marit; de remineralizare a organismului (calciul este esential pentru transmiterea impulsului nervos, contractia musculara, functia cardiaca si permeabilitatea capilarelor si membranelor celulare; magneziul joaca un rol vital in diferite activitati enzimatice, in transmiterea impulsului nervos si excitabilitatea musculara).
 

POLIVITAMINE NATURALE CU Ca si Mg20cpr HOFIGAL

-Administrare:
-Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

-Adulti: 2 - 3 comprimate pe zi, dupa mese in cure de minimum 3 luni sau la recomandarea medicului.
-Copii 7 - 14 ani: 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, in functie de varsta si greutatea corporala a copilului.


 

 

Produse din aceeasi categorie