Home >> Hypericum Impex > Bitter >> BITTER IERBURILE VIETII 60cps HYPERICUM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BITTER IERBURILE VIETII 60cps HYPERICUM

Tonic, calmant asupra sistemului nervos!
15,90 RON

 

Descriere produs:

BITTER IERBURILE VIETII 60cps HYPERICUM

 

Tonic, calmant asupra sistemului nervos!

Afectiuni:
Tratamente pentru imunitate
Tratamente Insomnie
Tratamente anti stres

-Compozitie:
-Extract natural integral din:
-Isop-Hyssopus officinalis, Busuioc-Ocinum basilicum, Rosmarin-Rosmarinus officinalis, Sunatoare-Hypericum perforatum, Sanziana-Galium verum, Sulfina-Melilotus officinalis, Trei-frati-patati-Viola tricolor ,Paducel-Crataegus monogyna, Schinel-Cnicus benedictus,Urzica-Urtica dioica, Cretisoara-Alchemilla vulgaris, Turita-mare-Agrimonia eupatoria, Coada- soricelului-Achillea millefolium, Coada-calului-Equisetum arvense, Salvie-Salvia officinalis, Galbenele-Calendula officinalis, Troscot-Polygonum aviculare, Mesteacan-Betula verrucosa, Ceai verde-Camellia sinensis, Ceai negru-Thea sinensis, Hibiscus-Hybiscus sabdariffa.

-Proprietati
-Produsul Bitter Ierburile vietii capsule este un extract integral obtinut din 21 de plante medicinale, plante care intra in compozitia bitterului de conceptie originala -Ierburile vietii.

-Acest produs are un efect energizant si tonifiant, inlatura blocajele energetice, ajuta la calmarea generala a organismului si confera o stare de confort psihic si echilibru emotional.

-Prin continutul bogat in substante active produsul Bitter Ierburile vietii capsule este un remediu in armonizarea functiilor vitale ale organismului.

-Ajuta la depurarea si detoxifierea organismului de reziduuri si toxine, purifica sangele, elimina excesul de apa si secretii prin diureza si expectoratie.

-Intareste imunitatea naturala a organismului datorita caracterului vitaminizant si mineralizant.

-Mod de Folosire
-Adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, in cure de 6 saptamani, cu pauze de 10 zile

-Copii: o capsula de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, in cure de 3 saptamani, cu pauze de 10 zile.

-Recomandari
-Adjuvant in tonifierea sistemului nervos si in ameliorarea afectiunilor nervoase (dureri de cap, migrene, depresii, nevroze, anxietate, insomnii), in artrite si artroze, in intarirea functiilor psihice (memorie, concentrare), in depurarea organismului si in eliminarea excesului de apa de natura renala, reumatismala si cardiaca.


 

 

Produse din aceeasi categorie