Home >> Hypericum Impex > Ceaiuri >> CEAI INSTANT LIVER HELP FORTE 70gr HYPERICUM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI INSTANT LIVER HELP FORTE 70gr HYPERICUM

îmbunătățirea funcțiilor hepatice,protectia integrității celulelor hepatice
24,95 RON

 

Descriere produs:

CEAI INSTANT LIVER HELP FORTE 70gr HYPERICUM-Descrierea produsului

-Caracteristici generale:
-Ficatul este un “laborator” miraculos al organismului nostru; de aceea el trebuie protejat și păstrat în stare optima de functionare.

-Produsul Liver Forte vă vine în întâmpinare cu un grup de “prieteni” ai ficatului, care împreună vor contribui la mentinerea si recastigarea sănătatii dumneavoastră.

-Liver Forte este un produs special conceput pentru îmbunătățirea funcțiilor hepatice datorita substanțelor active valoroase din conținut, formând astfel un complex hepatoprotector, hepatoregenerator și detoxifiant excelent.

-Asigura protectia integrității celulelor hepatice , împiedicând pătrunderea toxinelor în interiorul acestora si stimulând regenerarea întregului țesut hepatic.

-Ușurează eliminarea compușilor toxici acumulaţi, fie datorită unei alimentatii prea bogate in aditivi chimici, fie datorita administrării îndelungate de medicamente, dar si consumului excesiv de alcool, îmbunătăţind semnificativ metabolismul hepatic (lipidic, glucidic și protidic).

-De asemenea, produsul are proprietati coleretice si colagoge, favorizează eliminarea calculilor biliari, stimulează funcția pancreatică și pofta de mâncare, normalizează nivelul enzimelor hepatice si stimulează secreția de fermenți biliari, ducând la o mai buna absorbţie a lipidelor și a colesterolului, având efect hipolipemiant, hipocolesterolemiant dar și reglator al glicemiei.

-Este un antioxidant eficace, contribuind la eliminarea radicalilor liberi formati dar si la contracararea efectelor nocive ale acestora asupra celulelor si tesuturilor hepatice care duc la imbatranirea accelerata a ficatului, dar si a intregului organism.

-Compozitie:
-extract natural din: fructe de Armurariu (Silybum marianum)........25%
-frunze de Anghinare (Cynara scolymus).....................................20%
-fructe de Măces (Rosa canina)..................................................40%
-rădăcină de Păpădie (Taraxacum officinale)..............................10%
-Betaina (extract de Beta vulgaris)..............................................5%

-Mod de folosire:
-Intern – infuzie din 1 linguriţă ceai instant Liver Forte la 200 ml apă clocotită, se lasă 15 minute agitând periodic. Se bea fracționat în cursul unei zile .


 

 

Produse din aceeasi categorie