Home >> Sintofarm Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> Ceai Verde - Extract 250mg - cura de slabire , reduce tensiunea arteriala - 30 capsule-Sintofarm Rom

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Ceai Verde - Extract 250mg - cura de slabire , reduce tensiunea arteriala - 30 capsule-Sintofarm Rom

util suferinzilor cardiaci datorita reducerii tensiunii arteriale,intretine tineretea organimului si instaleaza starea de bine
18,90 RON

 

Descriere produs:

Vezi aici cele mai bune medicamente de potenta naturala

Caracteristici ceai verde pastile

Un corp sanatos este intotdeauna frumos, iar ceaiul verde prin dubla sa actiune favorizeaza atat mentinerea elasticitatii si frumusetii pielii cat si reducerea greutatii corporale. Complexitatea compozitiei ceaiului verde este data de: aminoacizi, iod, potasiu, fluor, fosfor, vitaminele C, B1, B2, PP, K, teofilina, cafeina, teobromina. Cafeina stimuleaza metabolismul prin cresterea consumului energetic si contribuie la reducerea greutatii prin mobilizarea depozitelor adipoase. Totodata, cafeina are efect diuretic, eliminand apa in exces (reduce si previne celulita) si impreuna cu taninurile favorizeaza eliberarea toxinelor din organism (efect detoxifiant). Taninurile ajuta la scaderea greutatii corporale prin reglarea digestiei (accelerarea tranzitului intestinal), intensifica arderea grasimilor si reduce nivelul de colesterol. Au fost constatate mai multe efecte benefice pentru organism, de exemplu, teofolina continuta in ceaiul verde usureaza respiratia prin dilatarea bronhiilor, fiind astfel util in afectiunile bronsice. In cazul suferinzilor cardiaci, este util atat prin reducerea nivelului de colesterol cat si prin scaderea tensiunii arteriale (inhibitor de angiotensina II).
Reduce tensiunea arteriala cu pastila de ceai verde.
Medicamente naturiste pentru reducerea tensiunii arteriale ceai verde de la Sintofarm.

Efecte ceai verde pastile  : util in curele de slabire prin reducerea depozitelor adipoase si eliminarea apei in exces (anticelulitic); intretine tineretea organimului si instaleaza “starea de bine`; util suferinzilor cardiaci datorita reducerii tensiunii arteriale, a nivelului de colesterol si normalizarii coagularii sangelui; scade nivelul glicemiei; protejeaza ficatul impotriva substantelor toxice; inhiba formarea tartrului si intarzie aparitia cariilor.


Precautii ceai verde pastile  - Nu se administreaza copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc intunecos, ferit de caldura, sub 25° C. Nu lasati la indemana copiilor. Nu folositi produsul dupa data expirarii. Acest produs este supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat. Nu depasiti doza zilnica recomandata

.....................................................................................................................................................................................................

Cateva cuvinte despre factorii care influenteaza tensiunea arteriala

 

Dieta vegetariana
Mai multe studii au incercat sa identifice componentele alimentare ale dietei vegetariene, responsabile pentru scaderea tensiunii. Se pare ca absenta carnii si a proteinelor din lapte este raspunsul. Beneficiile oferite de vegetarianism se pot datora si aportului crescut de fibre alimentare, grasimi polinesaturate, proteine vegetale, potasiu si/sau magneziu.

Alcoolul
Consumul frecvent de alcool (mai mult de 3 pahare de zi) creste tensiunea arteriala. Se recomanda deci limitarea consumului la doua pahare pe zi pentru barbati si la un pahar pentru femei. Daca tensiunea arteriala nu este redusa, renuntarea completa la alcool este pe deplin justificata.

Excesul ponderal
Un obez, al carui indice de masa corporala (IMC) este de 40 va avea cu siguranta o tensiune arteriala mai mare decat cea a unei persoane cu un IMC de 20, in conditiile in care toti ceilalti factori sunt identici. Prin urmare, se recomanda atingerea si mentinerea unei greutati normale, in special in cazurile de obezitate abdominala.


Fumatul
Nicotina stimuleaza eliberarea de adrenalina si noradrenalina, marind presiunea sangvina, ritmul cardiac si consumul de oxigen al miocardului.


Sodiul

Doar 15% din sodiul consumat provine din sarea de bucatarie. 10% este continuta in mod natural de alimente. Cea mai importanta sursa de sodiu este de departe reprezentata de produsele gata preparate din comert.

 

In cazurile de HTA se recomanda deseori un regim fara sare, care consta in renuntarea la sarea adaugata la gatit, evitarea alimentelor care contin mult sodiu si alegerea atenta a apei imbuteliate (se prefera tipurile de apa care contin mai putin de 23 mg de sodiu pe litru).  In plus, untul de arahide, branza, sucul de rosii si legumele obisnuite trebuie consumate cu moderatie.Alimentele care contin mult sodiu sunt:

 supele din comert

 

 carnea afumata, sarata sau conservata: sunca, pastrama, carnati afumati, costita, salamuri

 

 peste sarat, afumat sau conservat: scrumbie afumata, sardele, hamsii, morun afumat, somon sau ton la conserva

 

 masline, alge marine, varza murata

 

 sosuri din comert: chili, soia, ketchup, mustar

 

 produse acoperite cu sare: arahide, mini bretzel, biscuiti


Potasiul

Un aport crescut de potasiu antreneaza o scadere a

tensiunii arteriale

prin favorizarea excretiei urinare de sodiu. Potasiul se gaseste in cantitati mari in lapte si carne, dar si in legume, fructe, nuci, cereale integrale. De fapt, cele mai bune surse sunt fructele si legumele.


Calciul

Mai multe studii au pus in evidenta asocierea dintre aportul crescut de calciu alimentar si

scaderea tensiunii arteriale

Se pare ca un supliment de calciu (de 1,5 g pe zi) are un efect benefic asupra presiunii sangvine.


Magneziul

Magneziul este un vasodilator natural. In conditiile unei deficiente de magneziu, se observa o crestere a nivelului de calciu in celulele peretilor vasculari, ceea ce creste contractilitatea si efectul constrictor al unor substante. In plus, carenta de magneziu este asociata cu pierderea de potasiu din celule. Cele mai bune surse de magneziu sunt produsele din cereale integrale, leguminoasele, branza tofu, fructele de mare, laptele, fructele si legumele, nucile.


Acizii grasi omega 3

Acizii grasi omega 3, care se gasesc aproape exclusiv in pestele gras, au un efect antihipertensiv, in special la persoanele cu TA marita. Totusi, pentru a obtine efectele dorite, ar trebui sa se consume cca 10 portii de peste gras pe saptamana, sau sa se ia suplimente de ulei de peste. Un aport scazut in lipide, dar bogat in acizi grasi omega 3 ar antrena de asemenea o scadere a presiunii arteriale.


Cafeina

Persoanele care nu consuma in mod normal cafeina pot suferi o usoara crestere a tensiunii arteriale

atunci cand sunt expuse la aceasta substanta. Astfel, consumul a 2-3 cesti de cafea poate antrena o crestere temporara a presiunii sangvine (14/10 mmHg) la aceste persoane.  Totusi, toleranta la cafeina se dezvolta cu rapiditate si tensiunea arteriala revine la nivelul obisnuit.

Recomandari exercitii fizice:

Activitatea fizica
Activitatea fizica de intensitate moderata, efectuata cu regularitate favorizeaza diminuarea presiunii sistolice si diastolice. Aerobicul, inotul si ciclismul sunt sporturi recomandate.

Alimente ce sunt permise in hipertensiune arteriala :

 

 condimente: piper, plante aromatice

 otet balsamic

 supe sau ciorbe preparate acasa, fara pasta de tomate

 unt de arahide natural

 chips-uri fara sare

 branza nesarata, lapte, iaurt, smantana

 carne si peste, congelat sau proaspat

 legume proaspete

 suc de legume cu continut mic de sodiu

 prajituri preparate acasa

 apa minerala (cu mai putin de 23 mg sodiu pe litru)

Alimente ce nu sunt permise in alimentatie in hipertensiunea arteriala :

sare de masa
 mustar, ketchup, sos de soia, chili, maioneza din comert
 masline
 supe la plic, concentrat de supa (cuburi)
 chips-uri, arahide sau biscuiti cu sare
 branzeturi sarate: telemea, branza de burduf, branza feta, mozzarella
 mezeluri
 fructe de mare
 peste sarat sau afumat, unele tipuri de peste congelat (verificati continutul de sodiu de pe ambalaj)
 conservele de carne, legume; sucul de rosii
 prajiturile din comert care contin sare sau bicarbonat de sodiu
 apa minerala care contine mai mult de 23 mg sodiu pe litru

....................................................................................................................................................................

Administrare ceai verde pastile  - 1 capsulǎ pe zi
Vreau sa reduc tensiunea arteriala ? Nimic mai simplu, foloseste capsula de ceai verde !

Produsul nostru este original si garantat .

Capsula de ceai verde are efect de reducerea tensiunii arteriale daca nu consumati cofeina ( cafea, cola) !

Compoziţie : extract de ceai verde (Camelia sinensis) 250 mg

Producator : Sintofarm Romania


 
 

English:

Features green tea pills A healthy body is always beautiful and green tea by its dual action favors both maintenance of skin elasticity and beauty and weight loss. Green tea composition complexity is given by: amino acids, iodine, potassium, fluorine, phosphorus, vitamin C, B1, B2, PP, K, theophylline, caffeine, theobromine. Caffeine stimulates metabolismul by increasing power consumption and helps reduce weight by body fat mobilization. Also, caffeine has a diuretic effect, eliminating excess water (reduces and prevents cellulite) with tannins and enhances the release of toxins from the body (detoxifying effect). Tannins help decrease body weight by regulating digestion (accelerating transitgut), increase fat burning and reduces cholesterol. Were found more beneficial to the body, for example, contained in green tea teofolina eases breathing by dilating the bronchi, making it useful in bronchial diseases. If heart sufferers, is useful both in reducing cholesterol and arteries by lowering bloodessential (angiotensin II inhibitor). Reduces blood pressure pill with green tea. Herbal Medicines to reduce blood pressure green tea from Sintofarm. effects green tea pills: helpful in weight loss by reducing body fat and eliminate excess water (cellulite ) organimului youth maintain and install a state of `well, good suferinzilor heart due to reducing blood pressure, cholesterol and Normalization of blood clotting, lowers blood sugar levels, protects liver against toxic substances, inhibit formation of plaque and caries delay. Precautions green tea pills - Do not give children under 3 years. Keep in dark place away from heat, above 25 ° C.Keep out of reach of children. Do not use product after expiration date. This product is a food supplement and not replace a varied diet. Do not exceed recommended daily ............................................. .................................................. .................................................. .................................................. Some ..words about the factors that influence blood pressure vegan diet Several studies have attempted to identify the components of food vegetarian diet are responsible for lowering blood pressure. It appears that the absence of meat and milk proteins is the answer. Benefits of vegetarianism and intake may be dueiu increased dietary fiber, polyunsaturated fat, vegetable protein, potassium and / or magnesium. Alcohol consumption of alcohol frequently (more than three glasses a day) increases blood pressure. Therefore recommend limiting consumption to two drinks per day for men and one glass for women. If blood pressure is low, the complete surrender of alcohol is fully justified.An overweight obese, whose body mass index (BMI) of 40 will certainly be a blood pressure greater than that of a person with a BMI of 20, given that all other factors are identical. Therefore, it is recommended to achieve and maintain a normal weight, especially in cases of abdominal obesity. Smoking Nicotine stimulates the release of ds adrenaline and noradrenaline, which increases blood pressure, heart rate and oxygen consumption of myocardium. Sodium Only 15% of the sodium salt consumed comes from the kitchen. 10% is naturally contained in food. The most important source of sodium is represented on cooked products trade. In cases of hypertension often recommend treatment without salt, Which consists of removing the salt added in cooking, avoid foods that contain more sodium and careful choice of bottled water (the preferred type of water containing less than 23 mg of sodium per liter). In addition, peanut butter, cheese , tomato juice and common vegetables to be eaten in moderation. more sodium-containing foods are: soups of Commerce & nbsp; smoked meat, salted or preserved: ham, pastrami, smoked sausages, ribs, sausage, salted fish, smoked or preserved: smoked mackerel, sardines, anchovies, smoked sturgeon, salmon or tuna canned olives, seaweed, pickled cabbage essences trade: chili, soy, ketchup, mustard or salt-covered products: peanuts, mini bertzel, biscuits increased potassium intake of potassium train a drop in blood pressure by promoting urinary sodium excretion. Potassium is found in large quantities in milk and meat, but also in vegetables, fruits, nuts, whole grains. In fact, the best sources are fruits and vegetables. Calcium Several studies have highlighted the association between increased intake of stepu Food and decreased blood pressure appears as a calcium supplement (1.5 g / day) has a beneficial effect on blood pressure. Magnesium Magnesium is a natural vasodilator. In terms of magnesium deficiency, there is an increase in the level of calcium in vascular wall cells, which increases contractility and constrictor effect of certain substances. In addition,Magnesium deficiency is associated with loss of potassium from cells. The best sources of magnesium are whole-grain products, legumes, tofu, seafood, milk, fruits and vegetables, nuts. Omega 3 Omega 3, which are found almost exclusively in oily fish, have a antihypertensive, especially in people with increased BP. However, thentru to obtain the desired results, would have to consume about 10 servings of fatty fish per week, or take fish oil supplements. Low in fat intake, but rich in omega 3 fatty acids could also lead to a decrease in blood pressure. Caffeine People who do not normally consume caffeine may experience a slight increase in blood pressure when exposed to the sameYour substance. Thus, consumption of 2-3 cups of coffee can lead to a temporary increase in blood pressure (14/10 mmHg) in these individuals. However, tolerance to caffeine develops rapidly and blood pressure returned to normal levels. Recommendations exercise: Activity Physical activity of moderate intensity physical, performed regularly favors reducing presiunii systolic and diastolic. Aerobics, swimming and cycling are recommended sports. Foods that are allowed in hypertension: spices: pepper, balsamic vinegar herbs homemade soups or broths, tomato paste without natural peanut butter chips n cheese without saltesarata, milk, yogurt, sour cream over meat and frozen vegetables or fresh vegetable juice with low-sodium mineral water homemade cakes (less than 23 mg sodium per liter) foods are not allowed in food in hypertension : table salt mustard, ketchup, soy sauce, chili mayonnaise from trade meunctuous soup in sachet, concentrated broth (cubes) chips, peanuts or salted biscuits with cheese salt: cheese, cheese, feta, mozzarella, seafood sausage, salted or smoked fish, some types of frozen fish (check the contents sodium on the package) canned meat, vegetables, tomato juice, cookies diin commerce that contain salt or sodium bicarbonate mineral water that contains more than 23 mg sodium per liter ............................. .................................................. .................................................. Administration ................................... green tea pills - one day I capsulǎ reduce blood pressure? Nothing simpler, pholoseste capsule of green tea! Our product is genuine and guaranteed. capsule of green tea is effective for reducing blood pressure if consumed caffeine (coffee, cola)! Ingredients: Green tea extract (Camelia sinensis) 250 mg Manufacturer: Sintofarm Romania
 
 

Français:

vert pilules de thé Caractéristiques Un corps sain est toujours beau et de thé vert par sa double action favorise à la fois l'entretien de l'élasticité de la peau et la beauté et la perte de poids. Green complexité composition du thé est donné par: acides aminés, de l'iode, potassium, fluor, phosphore, vitamine C, B1, B2, PP, K, la théophylline, la caféine, la théobromine. La caféine stimule Metabolismul par la consommation d'énergie augmente et contribue à réduire le poids du corps par la mobilisation des graisses. De plus, la caféine a un effet diurétique, ce qui élimine l'excès d'eau (réduit et prévient la cellulite), avec des tanins et augmente la libération de toxines du corps (effet de détoxication). Aide tanins baisse de poids corporel par le contrôle de la digestion (accélération du transitcombustion intestin), augmentation de la graisse et réduit le cholestérol. Ont été trouvés plus bénéfique pour le corps, par exemple, contenues dans le thé vert teofolina facilite la respiration en dilatant les bronches, ce qui est utile dans les maladies des bronches. Si souffrant du coeur, est utile à la fois à réduire le cholestérol et les artères en diminuant le sangessentielles (inhibiteur de l'angiotensine II). pilule Réduit la pression du sang avec du thé vert. Herbal Medicines à réduire la pression artérielle thé vert de Sintofarm. pilules de thé vert effets: utile pour la perte de poids en réduisant la graisse corporelle et d'éliminer l'excès d'eau (cellulite ) des jeunes organimului maintenir et installer un état de "bien, bien sucoeur ferinzilor due à la réduction de la pression artérielle, le cholestérol et la normalisation de la coagulation sanguine, réduit les niveaux de sucre dans le sang, protège le foie contre les substances toxiques, inhiber la formation de la plaque et la carie retard. Précautions pilules de thé vert - Ne pas donner aux enfants de moins de 3 ans. Conserver dans un endroit sombre, loin de la chaleur, au dessus de 25 ° C.Tenir hors de portée des enfants. Ne pas utiliser le produit après la date d'expiration. Ce produit est un complément alimentaire et non pas remplacer un régime alimentaire varié. Ne pas dépasser la ............................................. quotidienne .................................................. .................................................. .................................................. Certains ..mots sur les facteurs qui la pression artérielle régime végétalien Plusieurs études ont tenté d'influencer identifier les composants d'aliments végétariens sont responsables de baisser la pression artérielle. Il semble que l'absence de viande et de protéines du lait est la réponse. Avantages du végétarisme et de la consommation peut être attribuableUI accrue de fibres alimentaires, acides gras polyinsaturés, de protéines végétales, de potassium et / ou de magnésium. La consommation d'alcool de l'alcool fréquemment (plus de trois tasses par jour) augmente la pression artérielle. Recommandons donc de limiter la consommation à deux verres par jour pour les hommes et un verre pour les femmes. Si la pression artérielle est faible, la cession complète de l'alcool est pleinement justifiée.Un surpoids obèses, dont l'indice de masse corporelle (IMC) de 40 sera certainement une pression artérielle supérieure à celle d'une personne avec un IMC de 20, étant donné que tous les autres facteurs sont identiques. Par conséquent, il est recommandé d'atteindre et de maintenir un poids normal, en particulier dans les cas d'obésité abdominale. Fumeurs de la nicotine stimule la libération de ds adrénaline et la noradrénaline, ce qui augmente la pression artérielle, fréquence cardiaque et la consommation d'oxygène du myocarde. sodium Seulement 15% du sel de sodium consommée provient de la cuisine. 10% est naturellement contenue dans les aliments. La source la plus importante de sodium est représenté sur le commerce des produits cuits. En cas d'hypertension recommandent souvent un traitement sans sel, Qui consiste à éliminer le sel ajouté à la cuisson, évitez les aliments qui contiennent plus de sodium et le choix de l'eau en bouteille (le type préféré de l'eau contenant moins de 23 mg de sodium par litre). En plus du beurre d'arachide, fromage , jus de tomates et légumes communs à être consommés avec modération. plus de sodium contenant les aliments sont: les soupes de Commerce & n; Fumés, salés ou en conserve à base de viande: jambon pastrami, saucisses fumées, côtes, saucisses, salées, poissons fumés ou conservés: fumé, le maquereau sardines, anchois, fumé, saumon ou l'esturgeon thon en conserve olives BSP, les algues, essences choucroute le commerce: chili, le soja, le ketchup, la moutarde ou couvertes de produits de sel: les arachides, nombre minitzel, biscuits augmentation de l'apport de potassium du train de potassium une baisse de la pression artérielle en favorisant l'excrétion urinaire de sodium. On trouve du potassium en grande quantité dans le lait et la viande, mais aussi dans les légumes, les fruits, les noix, les grains entiers. En fait, les meilleures sources sont les fruits et légumes. Plusieurs études ont mis en évidence de calcium de l'association entre la consommation accrue de l'étapeu alimentaire et une diminution de la pression artérielle apparaît comme un supplément de calcium (1,5 g / jour) a un effet bénéfique sur la pression artérielle. Magnésium Le magnésium est un vasodilatateur naturel. En termes de carence en magnésium, il ya une augmentation du niveau de calcium dans les cellules de la paroi vasculaire, ce qui augmente la contractilité et l'effet constricteur de certaines substances. En outre,Une carence en magnésium est associée à une perte de potassium des cellules. Les meilleures sources de magnésium sont-produits céréaliers entiers, les légumineuses, tofu, fruits de mer, le lait, les fruits et les légumes, les noix. Omega 3 Omega 3, qui se trouvent presque exclusivement dans les poissons gras, ont un antihypertenseur, en particulier chez les personnes ayant augmenté BP. Toutefois, leNTRU pour obtenir les résultats escomptés, devrait consommer environ 10 portions de poisson gras par semaine, ou prendre des suppléments d'huile de poisson. Faible en consommation de matières grasses, mais riches en acides gras oméga-3 pourrait également conduire à une diminution de la pression artérielle. Populaire caféine qui ne consomment pas de caféine peut entraîner une légère augmentation de la pression artérielle lorsqu'elles sont exposées à la mêmeVotre substance. Ainsi, la consommation de 2-3 tasses peut entraîner une augmentation temporaire de la pression artérielle (14/10 mmHg) chez ces personnes. Toutefois, la tolérance à la caféine se développe rapidement et la tension artérielle revient à la normale. Recommandations exercice: Activité L'activité physique de physique d'intensité modérée, favorable à la réduction d'effectuer régulièrement presiunii systolique et diastolique. Aérobic, natation et le vélo sont recommandés sports. Aliments qui sont autorisés dans l'hypertension artérielle: les épices: le poivre, le vinaigre balsamique herbes soupes maison ou bouillons, purée de tomate naturelle sans copeaux de beurre d'arachide sans sel du fromage nesarata, lait, yogourt, crème sure à base de viande et de poisson, des légumes frais, frais ou jus de fruits congelés avec de l'eau minérale de sodium basse des gâteaux faits maison (moins de 23 mg de sodium par litre) les aliments ne sont pas autorisés dans les denrées alimentaires dans l'hypertension : le sel de table de moutarde, ketchup, sauce soja, mayonnaise au chili du commerce meà soupe onctueuse en sachet, concentré de bouillon (cubes) croustilles, des arachides ou des biscuits salés au sel de fromage: fromage, fromage, feta, mozzarella, saucisse de fruits de mer, salés ou fumés, certains types de poisson congelé (vérifier le contenu sur l'emballage) en conserve, viande légumes, tomate, jus de cookies de sodium didans le commerce qui contiennent du sel de sodium ou de bicarbonate de l'eau minérale qui contient plus de 23 mg de sodium par litre ............................. .................................................. .................................................. Administration vert pilules de thé ................................... - un jour, je capsulǎ réduire la pression artérielle? Rien de plus simple, pholoseste capsule de thé vert! Notre produit est authentique et garantis. capsule de thé vert est efficace pour réduire la pression artérielle en cas de consommation de caféine (café, cola) Ingrédients: extrait de thé vert (Camelia sinensis) 250 mg Fabricant: Sintofarm la Roumanie
 
 

Español:

pastillas de té verde con un cuerpo saludable es siempre bella y el té verde por su doble acción favorece tanto el mantenimiento de la elasticidad de la piel y la belleza y la pérdida de peso. Verde complejidad té composición está dada por: aminoácidos, yodo, potasio, flúor, fósforo, vitamina C, B1, B2, PP, K, teofilina, la cafeína, la teobromina. La cafeína estimula el metabolismo deolismul aumentando el consumo de energía y ayuda a reducir el peso corporal por la movilización de grasa. Además, la cafeína tiene un efecto diurético, eliminando el exceso de agua (reduce y previene la celulitis) con taninos y aumenta la liberación de las toxinas del cuerpo (efecto desintoxicante). Taninos ayudar a disminuir el peso corporal mediante el control de la digestión (la aceleración de tránsitointestino), aumento de la quema de grasa y reduce el colesterol. Fueron encontrados más beneficioso para el cuerpo, por ejemplo, contenido en el té verde teofolina facilita la respiración al dilatar los bronquios, por lo que es útil en las enfermedades bronquiales. Si los enfermos del corazón, es útil tanto para reducir el colesterol y las arterias mediante la reducción de la sangreesenciales (inhibidor de la angiotensina II). sangre Reduce la presión de la píldora con el té verde. Herbal Medicamentos para reducir la presión arterial té verde de Sintofarm. pastillas de té verde efectos: útil en la pérdida de peso mediante la reducción de grasa corporal y eliminar el exceso de agua (celulitis ) juventud organimului mantener e instalar un estado de «bien, Su buenadebido a la reducción de ferinzilor corazón la presión arterial, el colesterol y la normalización de la coagulación sanguínea, reduce el azúcar en los niveles sanguíneos, protege el hígado contra las sustancias tóxicas, inhiben la formación de placa y caries demora. Precauciones pastillas de té verde - No dar a niños menores de 3 años. Mantener en lugar oscuro, lejos del calor, superior a 25 º C.Mantener fuera del alcance de los niños. No use el producto después de la fecha de caducidad. Este producto es un complemento alimenticio y no sustitutiva de una dieta variada. No exceda una ............................................. cotidiana .................................................. .................................................. .................................................. Algunos ..palabras acerca de los factores que la presión arterial vegana Varios estudios de la dieta influencia han intentado identificar los componentes de la dieta vegetariana de alimentos son responsables de disminuir la presión arterial. Parece que la falta de carne y proteínas de la leche es la respuesta. Los beneficios del vegetarianismo y el consumo puede ser debidoiu el aumento de fibra dietética, grasas poliinsaturadas, proteínas vegetales, el potasio y / o magnesio. El consumo de alcohol de bebidas alcohólicas con frecuencia (más de tres vasos al día) aumenta la presión arterial. Por lo tanto recomiendan limitar el consumo a dos bebidas por día para los hombres y un vaso para las mujeres. Si la presión arterial es baja, la entrega completa del alcohol está plenamente justificada.Un obesos con sobrepeso, cuyo índice de masa corporal (IMC) de 40 será sin duda una presión arterial superior a la de una persona con un IMC de 20, dado que todos los demás factores son idénticos. Por lo tanto, se recomienda para lograr y mantener un peso normal, especialmente en casos de obesidad abdominal. Fumadores la nicotina estimula la liberación de ds adrenalina y noradrenalina, que aumenta la presión arterial, frecuencia cardíaca y el consumo de oxígeno del miocardio. Sólo el 15% de sodio de la sal de sodio consumida procede de la cocina. 10% es natural en los alimentos. La fuente más importante de sodio está representado en los productos de comercio cocidos. En los casos de presión alta puede recomendar un tratamiento sin sal, Que consiste en retirar la sal agregada en la cocina, evitar los alimentos que contienen más sodio y cuidadosa elección de agua embotellada (el tipo preferido de agua que contiene menos de 23 mg de sodio por litro). Además, la mantequilla de maní, queso , jugo de tomate y vegetales comunes que deben consumirse con moderación. más sodio que contienen los alimentos son: las sopas de Comercio & nbsp; carne, ahumados, salazones y conservas:, pastrami, jamón ahumado salchichas, costillas, salchichas, pescado salado, ahumado o en conserva: caballa ahumada, las sardinas, las anchoas, el esturión ahumado, salmón o atún en lata aceitunas, algas, col en salmuera esencias comercio: chile, soja, ketchup, mostaza o se incluyan los productos de sal: cacahuetes, ber minitzel, galletas aumento de la ingesta de potasio del tren de potasio una caída en la presión arterial mediante la promoción de la excreción urinaria de sodio. El potasio se encuentra en grandes cantidades en la leche y la carne, sino también en las verduras, frutas, nueces, granos enteros. De hecho, las mejores fuentes son las frutas y verduras. Varios estudios de calcio se ha destacado la asociación entre el consumo incrementado de pasou la Alimentación y la disminución de la presión arterial aparece como un suplemento de calcio (1,5 g / día) tiene un efecto beneficioso sobre la presión arterial. Magnesio El magnesio es un vasodilatador natural. En cuanto a la deficiencia de magnesio, se produce un aumento en el nivel de calcio en las células de la pared vascular, lo que aumenta la contractilidad y el efecto constrictor de determinadas sustancias. Por otra parte,La deficiencia de magnesio se asocia con pérdida de potasio de las células. Las mejores fuentes de magnesio son los productos de granos enteros, legumbres, tofu, mariscos, leche, frutas y hortalizas frutos secos,. Omega 3 Omega 3, que se encuentran casi exclusivamente en el pescado azul, tienen una antihipertensivos, especialmente en personas con un aumento de la PA. Sin embargo, elNTRU para obtener los resultados deseados, tendría que consumir alrededor de 10 porciones de pescado graso a la semana, o tomar suplementos de aceite de pescado. Baja en el consumo de grasas, pero rica en omega 3 los ácidos grasos podría también conducir a una disminución de la presión arterial. Cafeína gente que normalmente no consumen cafeína pueden experimentar un ligero aumento de la presión arterial cuando se exponen a la mismaSu sustancia. Así, el consumo de 2-3 tazas de café puede provocar un aumento temporal en la presión arterial (14/10 mmHg) en estos individuos. Sin embargo, la tolerancia a la cafeína se desarrolla rápidamente y la presión arterial volvió a los niveles normales. Recomendaciones ejercicio: la actividad La actividad física de intensidad moderada física, realizar de forma regular favorece la reducción de presiunii sistólica y diastólica. Aerobic, natación y el ciclismo se recomiendan los deportes. Los alimentos que se permiten en la hipertensión: especias: pimienta, vinagre balsámico hierbas o caldos sopas caseras, pasta de tomate natural sin mantequilla de maní chips de queso sin sal nesarata, leche, yogur, crema agria y la carne de pescado, las verduras frescas, frescas o jugo de fruta congelada de agua mineral con sodio bajo tartas caseras (menos de 23 mg de sodio por litro) los alimentos no están permitidos en los alimentos en la hipertensión : Mesa de mostaza sal, el ketchup, la salsa de soja, mayonesa picante del comercio mesopa untuosa de sobre, concentrados de caldo (cubitos) patatas fritas, cacahuetes o galletas saladas con sal quesos: queso, queso, queso feta, mozzarella, chorizo mariscos, salados o ahumados de pescado, algunos tipos de pescado congelado (comprobar el contenido de sodio en el envase) de carne enlatada, verduras, jugo de tomate, galletas dien el comercio que contienen sal o sodio bicarbonato de agua mineral que contiene más de 23 mg de sodio por litro ............................. .................................................. .................................................. Administración ................................... pastillas de té verde - un día me capsulǎ reducir la presión arterial? Nada más simple, por fotocopia,loseste cápsula de té verde! Nuestro producto es original y garantizado. cápsulas de té verde es efectivo para reducir la presión arterial si se consumen cafeína (café, cola) Ingredientes: Extracto de té verde (Camelia sinensis) 250 mg Fabricante: Sintofarm Rumanía
 

 

Produse din aceeasi categorie