Home >> Biofarm Produse farmaceutice > suplimente naturale >> BIODIGEST ANGHIROL + MAGNEZIU 30cpr BIOFARM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

BIODIGEST ANGHIROL + MAGNEZIU 30cpr BIOFARM

BIODIGEST ANGHIROL + MAGNEZIU 30cpr BIOFARMPreparatele de anghinare sunt folosite tradiţional pentru favorizarea funcţiilor de eliminare digestiva şi urinară.
17,59 RON

 

Descriere produs:

BIODIGEST ANGHIROL + MAGNEZIU 30cpr BIOFARM

Acţiune: Anghirol + Magneziu este util persoanelor care întâmpină dificultăţi în digestia alimentelor din cauza suferinţelor bilei (fierii) - fie că aceasta nu este produsă în cantităţi suficiente, fie că evacuarea sa este încetinită.
Anghirol + Magneziu susţine funcţionarea normală a bilei, ajutând astfel la desfăşurarea firească a proceselor de digestie, fără tulburările biliare ce pot genera greţuri, balonări, colici sau senzaţie de greutate după mese. Uşurarea digestiei înlătură dificultăţile de tranzit (de exemplu, scaunele prea rare şi/sau prea tari) şi ajută la menţinerea echilibrului florei microbiene intestinale.
 
Preparatele de anghinare sunt folosite tradiţional pentru favorizarea funcţiilor de eliminare digestiva şi urinară.
 
Anghirol + Magneziu este de folos şi persoanelor care nu au poftă de mâncare, ajutându-le sa îşi recapete apetitul.
 
Anghinarea (Cynara scolymus) este înrudită cu armurariul (Silybum marianum) iar extractul de anghinare are unele proprietăţi asemănătoare silimarinei extrase din armurariu: sprijină capacitatea naturală de regenerare a ficatului, susţine digestia, întreţine procesele normale de detoxifiere, acţionează ca antioxidant natural şi ajută la meţinerea echilibrului lipidelor (in special al colesterolului) în organism. Prin toate acestea, extractul de anghinare este util pentru accelerarea recuperării ficatului în afecţiuni hepatice de diverse cauze.
 
Extractul de anghinare conţine substanţe care reduc intensitatea manifestărilor alergice la nivelul pielii (mâncărimi, roşeaţă etc. ), ajutând la uşurarea evoluţiei acestora. La aceasta contribuie şi eliminarea crescută a toxinelor din organism, atât pe cale digestivă cât şi prin urină.
 
Datorită conţinutului de magneziu, Anghirol + Magneziu este util şi persoanelor care au carenţe de magneziu. Element necesar pentru mai mult de 300 de reacţii biochimice din organism, magneziul este un mineral indispensabil vieţii celulelor, aproximativ jumătate din conţinutul de magneziu din organism fiind localizat în interiorul celulelor din componenţa ţesuturilor şi organelor. Restul se regăseşte la nivelul ţesutului osos, în combinaţie cu fosforul şi calciul.
 
Carenţa de magneziu poate apărea din cauza aportului scăzut de magneziu (prin alimentaţie dezechilibrată, în timpul curelor de slăbire), consumului de alcool, stresului, efortului fizic intens, tratamentului îndelungat cu diuretice (pierderi excesive prin urină), tulburărilor digestive (diaree, sindroame de malabsorbţie), diabet zaharat. Deficienţa de magneziu poate fi un factor de risc pentru instalarea osteoporozei în menopauză, probabil din cauza alterării metabolismului calciului. Deficitul de magneziu poate afecta teoretic orice organ sau sistem al organismului.
 
Mod de administrare:
Adulţi:   2cpr de 3 ori pe zi, înaintea meselor.
Copii între 7 şi 9 ani: 1cpr de 2 ori pe zi, înaintea meselor, la recomandarea medicului. Copiii peste 10 ani şi adolescenţi: 1cpr de 3 ori pe zi, înaintea meselor, la recomandarea medicului


 

 

Produse din aceeasi categorie