Home >> Biofarm Produse farmaceutice > suplimente naturale >> VITAMINA C CU 3 AROME struguri, portocale, fructe de padure 30cpr BIOFARM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VITAMINA C CU 3 AROME struguri, portocale, fructe de padure 30cpr BIOFARM

Vitamina C participă la metabolismul glucozei, al acidului folic, neutralizarea radicalilor liberi (rol antioxidant), intensifică absorbţia fierului la nivelul tubului digestiv.
5,42 RON

 

Descriere produs:

VITAMINA C CU 3 AROME struguri, portocale, fructe de padure 30cpr BIOFARM

Acţiune:
Spre deosebire de plante şi unele animale care o sintetizează din glucoză, pentru om, sursele de vitamina C sunt exclusiv de natură alimentară, exogenă (legume şi fructe crude). Numeroasele sale roluri în diferite procese metabolice o fac indispensabilă pentru o nutriţie adecvată.
 
Vitamina C participă la metabolismul glucozei, al acidului folic, neutralizarea radicalilor liberi (rol antioxidant), intensifică absorbţia fierului la nivelul tubului digestiv, favorizează depunerea calciului în oase şi ajută la vindecarea plăgilor.
 
Aportul alimentar insuficient, absorbţia defectuoasă, necesităţile crescute sau eliminarea excesivă, apărute cu precădere la subiecţii vârstnici sau la alcoolici, se asociază frecvent cu semne de carenţă vitaminică.
 
Utilizare: Acest produs este util în carenţele de vitamina C.
 
Mod de administrare:
1 comprimat pe zi. Comprimatele se lasă să se dizolve lent in gură sau se mestecă. Aportul zilnic maxim pentru un adult: 180 mg acid ascorbic.
Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.


 

 

Produse din aceeasi categorie