Home >> Sonnentor > Ceaiuri Doze >> CEAI RAZE DE SOARE DIN ROMANIA, GRADINA BIO A EUROPEI BIO 70gr SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI RAZE DE SOARE DIN ROMANIA, GRADINA BIO A EUROPEI BIO 70gr SONNENTOR

STOC LIMITAT ! Măceşe, pere, bucăţele de măr, cătină sau merişoare (afine roşii) dar şi pe plante şi flori tradiţionale ...
13,00 RON

 

Descriere produs:

CEAI "RAZE DE SOARE DIN ROMANIA, GRADINA BIO A EUROPEI" BIO 70gr SONNENTOR


  Vă anunţăm cu mare bucurie şi mândrie că am lansat un nou produs pe piaţa locală, dedicat agriculturii ecologice, BIO, din România. Mulţumită fermieruluiSONNENTOR, Dl. Ing. Szakacs Csaba, fermier certificat si controlat, vă propunem un produs autentic şi inedit, un ceai de plante şi fructe, obţinut în totalitate din ingrediente cultivate, culese şi procesate în România, cu ocazia evenimentului extrem de important pentru agricultura ecologică, dar nu numai, din România, din acest an, expoziţia mondială de produse ecologice, BIO de la Nurnberg BioFach, unde România este desemnată Ţara Anului.
Este un prilej de bucurie pentru toţi simpatizanţii agriculturii ecologice, BIO din România, un moment în care putem sa afirmăm că România este cu certitudine pe harta mondială a produselor BIO.
Şansa României la acest moment este agricultura ecologică, bucuraţi-vă de un ceai din plante şi fructe, culese de pe aceste meleaguri!
 
  Ceai de Plante şi Fructe "Raze de Soare din România, Grădina BIO a Europei", de la SONNENTOR, întărind moto-ul Asociaţiei Bio România pentru acest eveniment, un ceai delicios, bazat pe fructe din flora şi pădurile extrem de bogate a ţării şi din livezi certificate Ecologic, precum măceşe, pere, bucăţele de măr, cătină sau merişoare (afine roşii) dar şi pe plante şi flori tradiţionale în cultura noastră, cum ar fi urzica, albăstrele, petalele de floarea soarelui sau petalele de trandafir care oferă o varietate de culori bogată acestui ceai excepţional!


 

 

Produse din aceeasi categorie