Home >> Sonnentor > condimente >> CONDIMENT - SEMINTE DE NEGRILICA (CHIMEN NEGRU) BIO 40gr SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CONDIMENT - SEMINTE DE NEGRILICA (CHIMEN NEGRU) BIO 40gr SONNENTOR

Foarte bun antioxidant, “bun pentru tot”, a fost găsit chiar şi în mormântul lui Tutankhamun. Seminţele minune fiind menţionate şi în Vechiul Testament (cartea profetului Isaia)
8,50 RON

 

Descriere produs:

CONDIMENT - SEMINTE DE NEGRILICA (CHIMEN NEGRU) BIO 40gr SONNENTOR


SONNENTOR vă oferă o specialitate Orientală originală, ingredient de bază în măncărurile tradiţionale din bucătăria Arăbească, Indiană, Turcă şi Asiatică.

De nelipsit în măncărurile consacrate în ţările Orientului apropiat şi îndepărtat, Negrilică, cunoscut sub alte denumiri ca şi Cernuşca, Chimen Negru, Seminţe Negre, Susan Negru, este unul dintre cele mai vechi condimente folosite de peste 3000 de ani!

Foarte bun antioxidant, “bun pentru tot”, a fost găsit chiar şi în mormântul lui Tutankhamun. Seminţele minune fiind menţionate şi în Vechiul Testament (cartea profetului Isaia) şi în medicina Ayurveda ca şi un remediu preţios pentru toate bolile.

- Condiment

- Seminţe de Negrilică (Chimen Negru), 50gr.

Cu un gust uşor amărui, ca şi al pământului, este folosit la salate, patiserii, măncăruri tradiţionale (chatni, curry, mesir, dhal, etc…) fiind ingredient de bază în amestecul de 5 mirodeniipanch phoron.

Uleiul essenţial din seminţe este extrem de preţios, şi este un remediu natural foarte apreciat.

Savuraţi !


 

 

Produse din aceeasi categorie