Home >> Sonnentor > condimente >> SUPA CREMA INCEARCA - ASORTIMENT DE SUPE 101gr 6plicuri(5+1gratuit) BIO SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SUPA CREMA INCEARCA - ASORTIMENT DE SUPE 101gr 6plicuri(5+1gratuit) BIO SONNENTOR

Prepararea Supelor este simplă, uşoară şi rapidă, iar la fiecareSupă am adăugat o mostră, pliculeţ, de Amestec de Flori şi Mirodenii, special pentru asezonare.
19,64 RON

 

Descriere produs:

SUPA CREMA INCEARCA - ASORTIMENT DE SUPE 101gr 6plicuri(5+1gratuit) BIO SONNENTORAm creat pentru Dumneavoastră o gamă de produse speciale:Supe Creme Instant de Legume şi Verdeţuri. Gustul acestora este unic, reţetele folosite sunt inovative, iar culoarea acestora este variată precum curcubeul pe cer, când soarele străluceşte.
Supele noastre SONNENTOR nu conţin agenţi de coacere, potenţiatori de arome, conservanţi sau urme de drojdie. Totodată aceste Supe sunt fără Gluten, totalmente VEGAN şi au un conţinut de sare extrem de redus. Folosim doar cartofi, făină de hrişcă, făină de porumb sau mălai şi am introdus păstârnacul pentru sănătatea Dumneavoastră!
Prepararea Supelor este simplă, uşoară şi rapidă, iar la fiecareSupă am adăugat o mostră, pliculeţ, de Amestec de Flori şi Mirodenii, special pentru asezonare.
 
 -  Supă Cartofi - Ceapă
3 X 17gr. + 1 X 3gr. Amestec de Flori şi Mirodenii
Supă cremă de cartofi şi ceapă, clasică cu o nouă interpretare, cu adăugarea de morcovi, păstârnac şi o varietate de verdeţuri.
Tip: excepţional cu amestec de flori şi mirodenii, cu brânză de oaie, capră sau bivoliţă prospătă şi puţin bacon prăjit.
 
 -  Supă Roşii - Busuioc
3 X 21gr. + 1 X 3gr. Amestec de Flori şi Mirodenii
Supă Mediteraneeană consacrată de roşii şi busuioc care oferă o adiere minunată din Italia în bucătăria voastră.
Tip: adăugaţi amestec de flori şi mirodenii şi găluşte integrale asezonate cu busuioc
 
 -  Supă Mămăligă - Boia
3 X 22gr. + 1 X 3gr. Amestec de Flori şi Mirodenii
Mămăligă cremoasă, cu un gust plăcut, asezonat cu boia dulce şi cu Amestec Flori şi Mirodenii - Voie Bună oferă o supă gustoasă, irezistibilă.
Tip: adăugaţi amestec de flori şi mirodenii combinat cu suc proaspăt de roşii şi şuncă sau tofu afumat.
 -  Supă Verdeţuri - Mentă
3 X 19gr. + 1 X 3gr. Amestec de Flori şi Mirodenii
Un amestec din cele mai rafinate verdeţuri oferă acestei supe gustul prospăt din grădină: usturoi, asmăţui, leuştean şi mentă revigorantă.
Tip: excepţional cu amestec de flori şi mirodenii, cu tăiţei prospete sau găluşte, cu grisine integrale sau cu brânză de oaie, capră sau bivoliţă proaspătă.
 
 -  Supă Sfeclă Roşie - Păstârnac
3 X 19gr. + 1 X 3gr. Amestec de Flori şi Mirodenii
Nou şi captivant! Acest amestec combină fabuloasa sfeclă roşie, păstârnacul şi chimionul rafinat.
Tip: adăugaţi amestec de flori şi mirodenii, puţin hrean proaspăt ras sau Wassabi şi găluşte integrale sau de brânză dulce.
 
Iar pentru cei care doresc să guste din fiecare supă, în parte, şi să decidă care este favorita şi cea mai potrivită, vă oferim:
 
 -  Încearcă! Asortiment de Supe
5 X 1 pliculeţ Supă. + 1 X pliculeţ Amestec de Flori şi Mirodenii
Găteşte-ţi Supa!
5 sortimente diverse de Supe Creme Instant SONNENTOR de Legume şi Verdeţuri, porţionate în pliculeţe împreună cu un pliculeţ de Amestec Flori şi Mirodenii pentru asezonare, convenabile şi uşoare de preparat.
 
Aceste specialităţi sunt preparate 100% din ingrediente Ecologice, controlate şi certificate, care provin de la fermierii noştri, cărora le mulţumim pe această cale. Conţin Legume, Verdeţuri, Cereale, Fructe şi Mirodenii, toate de cea mai selectă şi selectată calitate.

…Poftă Bună!
SONNENTOR


 

 

Produse din aceeasi categorie