Home >> Redis > Produse pentru sportivi >> NUTRIFORT R 400gr REDIS

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

NUTRIFORT R 400gr REDIS

Se recomanda pentru cresterea rapida a energiei, fortei si masei musculare datorita raportului bun de carbohidrati si proteine continut.
12,77 RON

 

Descriere produs:

NUTRIFORT R 400gr REDIS


DESCRIERE:

-Este un concentrat de carbohidrati, proteine, vitamine si minerale (cu arome de vanilie, ciocolata, tutti frutti) recomandat pentru cresterea rapida in masa musculara.

UTILIZARE:

-Se administreaza zilnic cate 1-2 portii a cate 105 g (3 masuri), amestecat cu apa sau alt lichid potabil. -Masura din interiorul ambalajului contine 35 g. -Valoare energetica/portie (105 g): 408 kcal (1708 kJ).

INGREDIENTE:

-Fructoza, dextroza, maltodextrina, concentrat proteic din lapte, izolat proteic din soia, vit. C, oxid de magneziu, oxid de zinc, arome alimentare.

RECOMANDARI:

-Se recomanda pentru cresterea rapida a energiei, fortei si masei musculare datorita raportului bun de carbohidrati si proteine continut.

-NOTA:

-Produsul este un SUPLIMENT ALIMENTAR. -El nu inlocuieste alimentatia variata. -Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. -Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor mici si nu se recomanda diabeticilor. -Produsul se pastreaza in ambalajul original in locuri ferite de caldura si umezeala.


 

 

Produse din aceeasi categorie