Home >> Madal trading > Sapun de sare >> SARE DE BAIE GRANULATA 1000gr MADAL TRADING

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SARE DE BAIE GRANULATA 1000gr MADAL TRADING

Efectul detoxifiant a 30 de minute de baie din sare Indus, corespunde unei cure de post.
18,15 RON

 

Descriere produs:

SARE DE BAIE GRANULATA 1000gr MADAL TRADING


Sare de baie Indus 1 KILOGRAM

Efectul detoxifiant a 30 de minute de baie din sare Indus, corespunde unei cure de post.

Tegumentele nu se usucă de la sarea Indus deoarece apa este legată în stratul cornos al acesteia.

Astfel stratul de apărare al tegumentelor rămâne intactă.

Este recomandată oricărui tip de tegument.

Sarea Indus provine din secarea mării primitive de acum 500 milioane de ani.

Prin urmarea mişcării solului,sarea s-a uscat şi sub presiunea greutăţii munţilor Nord-Pakistanezi s-a format sarea cristalină.
Sarea cristalină care nu a venit în contact cu nici un fel de poluare (nu aşa cum sarea de mare din zilele noastre) şi conţine mai multe elemente naturale, în măsură asemănătoare ce se găsea în marea primitivă, acestea fiind izvoare străvechi de viaţă.

Datorită presiunii elementele din sarea cristalină,sunt prezente în măsură coloidală, din acest motiv pot fi clădite în procesele metabolice.

În zilele noastre sarea are o reflexie negativă cu toate că, sarea este baza vieţii.

fluidele organismului, sângele, lacrimile,au conţinut de 1% sare, aceeaşi concentraţie ca şi cea a mării primitive

fără sare nu am fi capabili de formarea gândurilor, deoarece neuronii sunt capabili de transmisia impulsurilor doar în prezenţa sodiului şi potasiului, elementele prezente în sare

concentraţia sării asigură presiunea osmotică, continuă a plasmei sanguine care face posibil metabolismul dintre sânge şi ţesuturi.

Ce este sarea Indus?
Sarea cristalină nu este un medicament, ci un aliment cu calităţi şi aptitudini speciale, necesare vieţii.

În sarea cristalină găsim toate cele care lipsesc din organism: minerale, indicatori, mostre de frecvenţă.

Străbunii noştrii deja ştiau că sarea este vitală.

Am menţionat că, fără sare nu este viaţă, totuşi consumul sării de astăzi este dăunătoare.

Utilizarea sării Indus:
Pregătirea soluţiei saline

Soluţia cu conţinut de 26% sare se numeşte sole. Într-un recipient de sticlă transparentă,se pune 1/3 sare Indus şi restul apă plată,apoi se lasă să se dizolve. Soluţia trebuie amestecată din când în când pentru ca, concentraţia să fie egală în tot recipientul. În câteva ore dizolvarea este totală, nu se mai produce dizolvare de cristale de sare. Soluţia,atât timp este saturată cât timp se văd cristale nedizolvate. La această soluţie se poate adăuga apă, până ce cristalele se dizolvă şi în continuare şi trebuie adăugată şi sarea Indus. Soluţia de 26% astfel preparată se păstrează nelimitat şi se foloseşte pentru sărat în formă lichidă.Soluţia este sterilă, nu conţine fungi, bacterii şi germeni.

Cură de băut din sare 1%

Dacă se adaugă o linguriţă într-un pahar de apă plată, obţinem soluţie de 1%, ce se foloseşte pentru cură de băut. Soluţia de 1% se bea în fiecare dimineaţă după trezire, pe stomacul gol, având efect favorabil pentru toate organele şi procesele vitale. Persoanelor cărora detoxifierea devine rapidă, se recomandă consumarea de cantităţi mici, cu consum de apă în cantităţi mai mari, apoi treptat crescând doza de sare. Nu există nici o contraindicaţie în a folosi zilnic soluţia de 1%, pentru a avea un mod de viaţă sănătos. Soluţia de 1% nu se păstrează ci se consumă, deoarece înmulţirea germenilor începe chiar şi în recipientele închise.

Inhalări cu soluţie salină

Se fierbe 1-2 l de apă într-un vas corespunzător inhalării, se adaugă cca. 20 grame de sare cristalină Indus, sau 1-2 linguriţe din soluţia de sare saturată. După dizolvarea cristalelor de sare se opreşte fierberea şi cu capul acoperit cu un prosop ne aplecăm asupra aburilor.

Atenţie!

Nu vă aplecaţi prea aproape de aburi, deoarece aceştia pot produce arsuri la nivelul căilor respiratorii. Inhalaţia se face 10-15 minute.
După inhalaţii se recomandă odihnă, deoarece căile respiratorii au nevoie de 30 minute pentru eliminarea reziduurilor depuse. În funcţie de probleme se pot face inhalaţii de mai multe ori pe zi. Inhalaţia se începe cu soluţia de 1% şi se poate ajunge treptat la soluţia de 3-5%.

Baia salină
Baia salină are efect de detoxifiere intensă, cu cât este mai mare concentraţia de sare, cu atât este mai intensă detoxifierea. La o vană de mărime normală(100 l) se pune minimum 1 kg de sare Indus sau 4 l soluţie salină de 26%.

Apa de baie astfel obţinută este de 1%, corespunzătoare concentraţiei fluidelor organismului, de exemplu concentraţia lacrimilor.

Din acest motiv baia este plăcută tegumentelor, nu are efect de bază. Dacă se doreşte cufundarea sub apă cu ochii deschişi, apa din sare cristalină este optimă.

Dacă nu se doreşte deschiderea ochilor sub apă în acest caz sarea roşie sau albă este corespunzătoare.

Dacă se pune 3 kg de sare sau 12 l soluţie saturată în vană, obţinem o baie corespunzătoare concentraţiei saline a mării.

În această baie nu se ţin ochii deschişi, deoarece va ustura. Se pune sarea Indus în vană şi se adaugă apă fierbinte.

Dacă sarea s-a dizolvat se adaugă apă până ce temperatura apei devine 37ºC. Nu se va folosi săpun, şampon, sau gel de duş.

Baia trebuie să dureze 20 de minute.

După baie nu se va clăti pielea, doar se tamponează cu prosopul.

Apoi se recomandă odihnă de 30 de minute.

În urma băii sărate,tegumentele nu se vor usca deoarece în stratul cornos al tegumentului se leagă apa.

Stratul natural de apărare al pielii rămâne intact.

Datorită celor susmenţionate, baia salină se recomandă mai ales în cazul pielii uscate. Baia salină se poate face oricând, în funcţie de necesităţi.

Sfaturi:
Îmbăierea salină în timp de lună plină duce la acumulare optimă de minerale , iar efectul de detoxifiere este cel mai eficient. Cei ce suferă de boli cardiace şi de circulaţie să fie foarte atenţi cu baia salină!
Indus

Îngrijirea pielii şi a feţei
Se umectează un tampon de vată cu soluţia salină saturată şi se şterg tegumentele sau faţa de două ori pe zi. Acesta reglează ph-ul feţei şi îi redă echilibrul natural. Apoi se şterge cu un prosop. Nu se spală faţa de sare, deoarece îşi pierde efectul!

Igiena cavităţii bucale şi al danturii
Sarea împiedică formarea cariilor şi a tartrului dentar. Soluţia salină este capabilă de a înlătura tartrul dentar, să regenereze gingiile şi să neutralizeze flora nedorită a cavităţii bucale. Se recomandă spălarea dinţilor cu soluţie saturată salină după fiecare masă şi clătirea cavităţii bucale timp de 2-3 minute. În caz de eroziune sau inflamaţie gingivală se scade concentraţia salină.


Compresele calde
Granule de sare Indus se pun într-un sac textil şi se încălzeşte pe radiator. Se pune sacul încălzit pe zona dureroasă. În timp ce se simte răcirea sării,se va simţi şi calmarea durerilor. Se recomandă folosirea sării cristaline sub formă de granule.

Peştera salină
În majoritatea instituţiilor de ocrotire şi răsfăţare corporală,se găsesc peşteri saline artificiale din cărămizi de sare. Cărămizile de sare din Valea Indu-lui se pot folosi şi pentru locuinţe în vederea construirii unei peşteri de sare.

Sarea şi sportul
În cazul alpinismului,maratonului,triatlonului şi altor genuri de sport care necesită forţă şi unde se pierde multă apă şi sare, se recomandă marele cristal de sare. Scăderea performanţelor din timpul sportului se datorează pierderii de sare. Această sare se poate folosi pe cale bucală prin lingerea ei, în acest mod se echilibrează necesarul de sare din organism şi se poate evita şi supradozajul de sare datorată tabletelor saline. Cristalele mari de culoare roşie au conţinut mai scăzut de clorură de sodiu şi datorită aromei plăcute sunt potrivite pentru lingere.


 

 

Produse din aceeasi categorie