Home >> Fette Pharma - Cosmetice Naturale - Germania > Dermasel - Sare de baie cu uleiuri esentiale de la Marea Moarta >> SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE LINISTITOR (MELISSA, SUNATOARE) DERMASEL

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE LINISTITOR (MELISSA, SUNATOARE) DERMASEL

Sarurile de la Marea Moarta pastreaza umiditatea celulara si prin compozitia sa minerala naturala, tonifica pielea, redandu-i fermitatea atat de necesara.
18,00 RON

 

Descriere produs:

SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA+ULEI DE BAIE LINISTITOR (MELISSA, SUNATOARE) DERMASEL

Are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.
Rutina de zi cu zi agitata, noutatile incitante si factorii externi de stres, pot perturba echilibrul natural si a va distruge bine-meritata odihna noapte de noapte. O baie calda in prag de seara va dezvaluie beneficiile ei si va ajuta sa va relaxati si sa va bucurati de o noapte linistita bine-meritata.
Sarurile de la Marea Moarta in forma cristalina si naturala, pastreaza umiditatea celulara si prin compozitia sa minerala naturala, tonifica pielea, redandu-i fermitatea atat de necesara. Combinatia de sare originala de la Marea Moarta cu o concentratie foarte ridicata de bromina cu rol calmant si agenti naturali activi ce va ajuta sa va regasiti odihna spirituala.   Formula pentru aceasta baie pe baza de doua componente combina in mod original sarea de la Marea Moarta cu uleiurile esentiale de Melissa si Sunatoare, se va transforma intr-o baie cu uleiuri relaxante. Agentii activi naturali au un efect placut, relaxant, cu uleiuri esentiale naturale, ajutandu—va sa relaxati si sa luati o pauza binemeritata. Produs testat dermatologic.Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.
Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali calmanti


 

 

Produse din aceeasi categorie