Home >> Fette Pharma - Cosmetice Naturale - Germania > Dermasel Med Gama Acid Hialuronic >> SPRAY PENTRU FATA SI CORP PE BAZA DE SARE LICHIDA DE LA MAREA MOARTA – RE-HIDRATANT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SPRAY PENTRU FATA SI CORP PE BAZA DE SARE LICHIDA DE LA MAREA MOARTA – RE-HIDRATANT

Cu un parfum proaspat de castravete si apa marina!Nu este pe stoc
43,82 RON

 

Descriere produs:

SPRAY PENTRU FATA SI CORP PE BAZA DE SARE LICHIDA DE LA MAREA MOARTA – RE-HIDRATANT Nu este pe stoc
Un produs de ultima generatie in rehidratarea pielii Dvs. insetate! Formula inovatoare cu DHB-400, sare lichida de la Marea Moarta, uree si Fluxhydran™, un complex activ dintr-o planta acvatica, hidrateaza imediat si confera pielii suplete. Doar cateva spray-uri pe fata si corpul Dvs ofera pielii senzatia placuta a unei ploi de vara – in orice moment! Cu un parfum proaspat de castravete si apa marina!
Profilul produsului: DHD 400, sarea minerala pe baza de magneziu lichid, din Marea Moarta, confera si catifelare naturala maxima, pentru  o piele de o frumusete rara, oferindu-I totodata echilibrul perfect, datorita mineralelor continute (magneziu, calciu, potasiu si bromina). Pielea Dvs va ramane catifelata si hidratata, totodata reechilibrand-o datorita continutului de sare. Fluxhydran™ este un extract dintr-o planta acvatica, ce imbunatateste supletea pielii, cu rol hidratant si reechilibrant, datorita ingredientelor active.  Ureea hidrataeaza imediat pielea insetata, reduce tensiunea tesuturilor si confera pielii din nou suplete si catifelare. Testat dermatologic. Utilizare: Pulverizati direct pe pielea uscata pentru a hidrata si improspata fata si corpul Dvs.
Prezentare: 75 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie