Home >> Salthouse masti fata > Masti de fata >> MASCA FACIALA CU CASMIR SALTHOUSE 2 x 5 ml

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MASCA FACIALA CU CASMIR SALTHOUSE 2 x 5 ml

Masca de fata cu casmir pentru un ten catifelat, matasos si suplu, ingrijire extrema a tenului din adancimile Marii Moarte, pentru ten uscat
5,00 RON

 

Descriere produs:

MASCA FACIALA CU CASMIR SALTHOUSE 2 x 5 ml

 

 

Descriere MASCA FACIALA CU CASMIR SALTHOUSE:

 

    Pentru un ten catifelat, matasos si suplu, ingrijire extrema a tenului din adancimile Marii Moarte. Acest fluid mineral concentrat din sursele antice de la Marea Moarta, cu magneziu, calciu, oligoelemente, potasiu, brom si multe alte urme de elemente este un complex rafinat de ingrijire a pielii naturale pentru un ten neted, frumos, luminos.

   Proteinele pretioase de matase, bogate in ulei de avocado si un complex exclusivist din casmir pe baza de keratina au un efect de reglare al lipidelor si confera o piele irezistibil de neteda si catifelata. Formula acestei masti imbogatite cu minerale concentrate de la Marea Moarta pastreaza hidratarea celulara si lupta activ impotriva semnelor de imbatranire prematura. In special recomandat tenului uscat. Produs testat dermatologic.

MASCA FACIALA CU CASMIR SALTHOUSE mod de utiliziare:

 

   Aplicati pe tenul curatat, evitand zona din jurul ochilor si a gurii. Lasati timp de aproximativ 10 minute si apoi stergeti cu un disc demachiant moale. Resturile de masca se intind ca o crema hidratanta. Va recomandam sa utilizati aceasta masca de 2-3 ori pe saptamana.

 


 

 

Produse din aceeasi categorie