Home >> Fiterman > Suplimente nutritive >> SIROP COPII PRO IMMUNITY (1-6 ani) 150ml FITERMAN

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SIROP COPII PRO IMMUNITY (1-6 ani) 150ml FITERMAN

SIROP COPII PRO IMMUNITY (1-6 ani) 150ml FITERMAN Imunitate,Infectii,Respiratorii,Raceala si gripa
28,80 RON

 

Descriere produs:

SIROP COPII PRO IMMUNITY (1-6 ani) 150ml FITERMAN


Imunitate,Infectii,Respiratorii,Raceala si gripa

PROIMMUNITY sirop contine un complex de 6 ingrediente naturale cu rol de stimulare a capacitatii de aparare a organismului.

Sanatate prin imunitate.

Prezentare:

flacon 150ml;

Pentru mentinerea sanatatii organismului aven nevoie de un sistem imunitar puternic.

Sistemul imunitar cuprinde totalitatea mecanismelor de aparare ale organismului fata de agenti nocivi: microbi (virusuri, bacterii, fungi), radiatii, substante toxice etc. Sitemul imunitar isi termina dezvoltarea in jurul varstei de 10 ani;

pana la aceasta varsta copiii sunt mai vulnerabili la atacul agentilor patogeni. Perioadele reci,variatiile bruste de temperatura si trecerea de la un anotimp la altul solicita sistemul imunitar si favorizeaza aparitia imbolnavirilor.

In aceste perioade, un aport suplimentar de vitamine,minerale si principii active imunostimulatoare fortifica organismul si sustine sistemul imunitar in lupta impotriva agentilor nocivi.

Astfel,sistemul imun al copilului va putea raspunde prompt la agresiunile externe impiedicand aparitia bolilor sau contribuind la o vindecare mai rapida in cazul in care a debutat deja. Pro Immunity sirop contine un complex de 6 ingrediente naturale cu rol de stimulare a capacitatii de aparare a organismului.

Compozitie

- 5ml sirop (1 lingurita sirop) contin: 30mg acid ascorbic (41,37% din DZR) 80mg tinctura de propolis 30mg extract uscat de echinacea (Echinacea purpurea) standardizat in polifenoli 20mg extract uscat de maces (Rosa canina) standardizat in vitamina C 50mg extract uscat de fructe de soc (Sambucus nigra) standardizat in antocianozide 2mg zinc ionic din gluconat de zinc (30,75% din DZR)

Excipienti: apa purificata, zahar, glicerol, carbonat de sodiu anhidru, edetat disodic, ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat, extract de rozmarin.

Indicatii cresterea rezistentei organismului la infectii; ameliorarea simptomelor si scurtarea perioadei de raceala si gripa; reducerea timpului de recuperare dupa infectiile respiratorii si ORL;

Mod de administrare:

se recomanda ca administrarea siropului sa se faca utilizand seringa dozatoare inclusa;se poate administra si cu ajutorul unei lingurite obisnuite:

1 lingurita=5ml.

Pentru stimularea imunitatii se recomanda administrarea in special in sezonul rece, astfel: in cure de 2 saptamani, alternate cu perioade egale de pauza;

1-3ani: 5 ml pe zi;

4-6 ani: 5-10ml pe zi;

peste 7ani: 10-15ml pe zi.

La aceasta categorie de varsta poate fi utilizat si Proimmunity capsule. sau in administrare continua timp de 3 luni: 1-3ani: 2,5ml pe zi; 4-6 ani: 2,5-5ml pe zi; peste 7 ani: 5-7,5ml pe zi; In cazul infectiilor respiratorii se recomanda ca adjuvant pe toata perioada de boala, precum si in perioada de convalescenta, astfel: 1-3 ani: 5ml de 2 ori pe zi; 4-6 ani: 5ml de 3-4 ori pe zi; peste 7 ani: 10ml de 2-3 ori pe zi. La aceasta categorie de varsta poate fi utilizat si Proimmunity capsule.

Atentie!

Datorita continutului in extracte vegetale pot exista depuneri pe peretele flaconului.

Se recomanda agitarea flaconului inainte de utilizare.

Producator:

Fiterman Pharma


 

 

Produse din aceeasi categorie