Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> ALERGY STEM 70cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ALERGY STEM 70cps HERBAGETICA

Actiuni: Stimuleaza productia de celule stem adulte moduleaza reactia sistemului imunitar -depurativ -antioxidant -antiinflamator -stimuleaza refacerea tesutului colagenos -stimuleaza refacere
56,58 RON

 

Descriere produs:

Actiuni:
Stimuleaza productia de celule stem adulte
moduleaza reactia sistemului imunitar
depurativ
antioxidant
antiinflamator
stimuleaza refacerea tesutului colagenos
stimuleaza refacerea celulelor nervoase.

Indicatii (în baza studiilor stiintifice acceptate international):
Plantele din compozitia acestui produs se utilizeaza ca adjuvant în:
alergie respiratorie
alergie cutanata
alergie digestiva
colagenoze in general
lupus eritematos sistemic
sclerodermie
scleroza diseminata
artrita reumatoida
miopatii
procese degenerative in general

Acest supliment nutritiv face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem. Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfârsit, putându-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Ele construiesc diferitele organe înca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte). Acest produs are la baza câtiva stimulatori 100% naturali de celule stem, între care se distinge prin valoarea sa terapeutica alga AFA. Aceasta din urma este o raritate a naturii, deoarece exista un singur loc în lume unde creste în cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath din Oregon, Statele Unite. Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmentii albastri si verzi, existenti in alga AFA, stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, în timp ce o alta categorie de substante continute de alga AFA (niste polizaharide) stimuleaza migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele. Mai mult, in acest produs, alga AFA este asociata si cu extractul de Lemn dulce si cu extractul de Trei frati patati, toate avand puternice efecte imunomodulatoare si antialergice puternice, care recomanda acest produs pentru toate afectiunile care apare pe fond imunitar. Nu in ultimul rand, merita mentionat ca aceste componente moduleaza imunitatea, dar fara a reduce ci, din contra, stimuland capacitatea naturala de aparare a organismului.

Compozitie: Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) pulbere 62,5 mg, Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), extract uscat hidroalcoolic din radacina 62,5 mg, Trei-frati- patati (Viola tricolor) extract uscat 4:1 62,5 mg, Tuf zeolitic mineralizat (cu 83 % clinoptilolit) pulbere 18,75 mg, Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) radacina pulbere 18,75 mg, Spirulina (Spirulina maxima) pulbere 12,5 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) pulbere 12,5 mg. Capsula tare de gelatina.

Administrare: De regula, se iau cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
Precautii: A se administra cu prudenta copiilor, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Contraindicatii: Edeme cardio-renale, ciroza hepatica decompensata, colestaza. A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice, medicatie antihipertensiva, diuretice.


 

 

Produse din aceeasi categorie