Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> ANTIDEPRESIV 40cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ANTIDEPRESIV 40cps HERBAGETICA

Antidepresiv * anxiolitic * imbunatateste managementul stresului * imbunatateste calitatea somnului * antioxidant * imbunatateste unele calitati cognitive (atentia,memoria si capacitatea de concentra
27,31 RON

 

Descriere produs:

ANTIDEPRESIV 40cps HERBAGETICA
 antidepresiv * anxiolitic * imbunatateste managementul stresului * imbunatateste calitatea somnului * antioxidant * imbunatateste unele calitati cognitive (atentia,memoria si capacitatea de concentrare)

-Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):

-Se utilizeaza ca adjuvant in:

* depresie, depresie bipolara

* sindrom depresiv-anxios

* astenie

* instabilitate emotionala

* stres

* tensiune psihica (de ex, inaintea examenelor, la supraefort, in mediu cu stimuli puternici

* boli somatice care apar pe fondul depresiei (obezitate, diabet, ulcer, tulburari hepato-biliare)

-Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale. -Ce este extractul uscat? -Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. -Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. -Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de planta. -Dintre extractele vegetale, fara doar si poate, cel obtinut din sunatoare este cel mai puternic remediu cunoscut in lupta cu drepresia. -Un studiu-gigant facut simultan in Germania, Olanda si Danemarca, pe mii de pacienti, a obiectivat efectele extraordinare al extractului obtinut din aceasta planta contra depresiei si a simptomelor sale asociate. -Insa in produsul antidepresiv mai exista si alte extracte, care potenteaza actiunea sunatoarei si care, fara doar si poate, merita cunoscute mai bine: -Extractul de Ginseng siberian, cu 0,8% euleuterozide, este cunoscut ca un puternic remediu adaptogen, ceea ce „tradus” inseamna ca mareste rezistenta organismului la stresul psihic si organic, ajutând la mentinerea capacitatilor cognitive si emotionale nealterate. -Extractul de Passiflora este unul din cele mai bune produse naturale pentru combaterea anxietatii (starilor de teama fara un motiv aparent), a instabilitatii emotionale si a insomniei. -Are o actiune sedativa, care este completeaza efectul principalului extract, despre care vom vorbi in continuare. -Extractul de Sunatoare, cu 0,3% hipericina, are – conform studiilor clinice efectuate – puternice efecte contra depresiei, a sindroamelor anxios-depresive, precum si contra unor boli somatice care apar pe fondul depresiei (de exemplu: obezitate, diabet, ulcer, tulburari hepato-biliare). -De asemenea, sunatoarea previne episoadele de instabilitate emotionala, cu treceri rapide de la o stare launtrica la alta, specifice pesoanelor supuse la stres si la tensiune psihica, la supraefort sau la privare de somn. -Nu in ultimul rând, sunatoare combate starile de astenie, mareste unele capacitati cognitive, cum ar fi atentia sau puterea de concentrare.

-Compozitie:

-Sunatoare (Hypericum perforatum) extract hidroalcoolic (maltodextrina) cu 0,3% hypericina - 131,25mg -Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract din radacini cu min. 0,8% eleutherozide - 43,75mg -Sunatoare (Hypericum perforatum) vârfuri inflorite pulbere - 43,75mg -Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) parti aeriene pulbere - 43,75mg -Urzica (Urtica dioica) radacina pulbere - 43,75mg -Pelinita (Artemisia vulgaris) parti aeriene pulbere - 43,75mg

-Administrare:

-De regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. -O cura dureaza 60-90, putând fi reluata dupa o pauza de 15-30 de zile.

-Precautii si Contraindicatii:

-In cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei si al pielii.

-Nu se recomanda expunerea de durata la soare, pe timpul curei.

-Nu se recomanda femeilor insarcinate, care alapteaza si copiilor.


 

 

Produse din aceeasi categorie