Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> Aspirina Organica 30 cps Herbagetica

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

Aspirina Organica 30 cps Herbagetica

Actiuni: antiinflamator antiinflamator articular calmant al durerii antinevralgic antireumatic febrifug (reduce febra) fluidifiant sanguin
15,47 RON

 

Descriere produs:

Actiuni:

    antiinflamator
    antiinflamator articular
    calmant al durerii
    antinevralgic
    antireumatic
    febrifug (reduce febra)
    fluidifiant sanguin

Indicatii (in baza studiilor stiintifice recunoscute international):

Se utilizeaza ca adjuvant in:

    febra care apare in viroze gripale, cistita, nefrita, infectii digestive, abcese dentare
    dureri de cap
    dureri articulare si musculare
    dureri menstruale
    dureri articulare
    dureri de spate (lombosciatica)
    nevralgie de trigemen
    nevralgii in general
    tromboze

Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale. Ce este extractul uscat? Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de planta.

EXTRACTUL DE SCOARTA DE SALCIE MAI MULT DECAT O „ASPIRINA NATURALA”

Motivul pentru care acest extract este adesea comparat, ca si actiuni, terapeutice cu aspirina este acela ca substantele active pe care le contine sunt din aceeasi „familie” cu celebrul medicament. Totusi, in ultimii ani, in Germania si Statele Unite, au fost facute studii care au comparat efectul aspirinei cu salicilatii complecsi continuti in extractul de salcie. Spre surprinderea generala, acestia au avut o actiune antiinflamatoare si calmanta mult mai puternica decat celebra lor surata de sinteza, care s-a dovedit mai eficienta doar in scaderea febrei. Extractul de salcie este extrem de eficient in eliminarea durerilor de spate, a durerilor de cap, a nevralgiilor de trigemen, a durerilor reumatice. Sa mai notam si ca, in timp ce aspirina de sinteza ataca mucoasa gastrica si peretii vaselor de sange, fragilizandu-i, extractul de salcie nu are aceste efecte adverse, din contra: imbunatateste imunitatea, protejeaza aparatul cardiovascular si are efecte antiinfectioase.


 

 

Produse din aceeasi categorie