Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> ARTICULAR STEM 60cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ARTICULAR STEM 60cps HERBAGETICA

ACTIUNI: Stimuleaza productia de celule stem adulte stimuleaza refacerea tesuturilor cartilaginoase din articulatii antiinflamator articular calmant al durerii combate procese
49,73 RON

 

Descriere produs:

Herbagetica articular stem 70cps flacon herbageticaACTIUNI:

    Stimuleaza productia de celule stem adulte
    stimuleaza refacerea tesuturilor cartilaginoase din articulatii
    antiinflamator articular
    calmant al durerii
    combate procesele degenerative

INDICATII:

    artrita si poliartrita reumatoida
    reumatism degenerativ (termeni sinonimi: osteoartrita sau osteoartroza)
    polimialgie reumatica
    artrita psoriazica
    bursita
    tendinita

Fluxstem Articular face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem.

Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit, putandu-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman. Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigura ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte).

Fluxstem Articular are la baza stimulatori 100% naturali de celule stem, intre care se distinge prin valoarea sa terapeutica alga AFA.

Alga AFA este o raritate a naturii deoarece exista un singur loc in lume unde creste in cantitati suficiente si are proprietatile terapeutice optime: lacul vulcanic Klamath, Statele Unite.

Cercetarile stiintifice au aratat ca pigmentii albastri si verzi, existenti in alga AFA, stimuleaza productia de celule stem din maduva spinarii, in timp ce o alta  categorie de substante continute de alga AFA (polizaharide) stimuleaza migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie de ele.

Toate componentele din Fluxstem Articular au efecte antiinflamatoare articulare, favorizeaza mentinerea si recapatarea mobilitatii articulare, diminueaza durerea articulara.

Stimulatorii de celule stem ajuta la refacerea tesutului colagen din finele cartilaje din articulatii, afectate de procesele degenerative specificie anumitor forme de artrita.

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5229 / 2011.

Administrare:
Se iau cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Precautii si contraindicatii:
A se administra cu prudenta femeilor insarcinate care alapteaza, pesoanelor cu sensibilitate la aspirina, precum si in caz de afectiuni de coagulare a sangelui, afectiuni renale si hepatice severe. Contine substante cu potential alergenic. Contraindicat in hipercalcemie.


 

 

Produse din aceeasi categorie