Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> DETOXIPLANT SUPLU 200cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

DETOXIPLANT SUPLU 200cps HERBAGETICA

STOC INDISPONIBIL
0,00 RON

 

Descriere produs:

 

DETOXIPLANT SUPLU 200cps HERBAGETICA

STOC INDISPONIBIL

-Activeaza glanda tiroida, inhiba senzatia de foame, senzatie de satietate, reduce colesterolul LDL

-Este un produs original românesc, obtinut din alge, cu adaos de chitosan extras din crustacee marine.

-Principalul său component este o algă brună numită KELP (Fucus vesiculosus), care are efecte fenomenale în curele de slăbire.

-Kelpul este remediul ideal pentru slăbitul constant si sigur, această algă administrată zi de zi, fiind un adevărat inamic al toxinelor i al kilogramelor în plus.

-Studiile stiintifice arată că această algă brună, detoxifiază organismul si ajută la pierderea kilogramelor în plus pe mai multe căi:
-Arderea mai intensă a caloriilor – studii stiintifice făcute în Statele Unite, la un spital din New Mexico, au arătat că administrarea de Kelp duce la cresterea activitătii glandei tiroide, ceea ce conduce la intensificarea metabolismului. Ca atare, organismul va arde mai multe calorii de-a lungul zilei, ceea ce va conduce la scăderi în greutate fără schimbări semnificative în dieta.

-Scăderea poftei de mâncare – fibrele alimentare continute de către Kelp se dilată de peste 4 ori în stomac, ceea ce va creea o senzatie de satietate, chiar si atunci când ingerăm cantităti mai mici de alimente. Ca atare, tinerea regimurilor de slăbit este mult mai facilă atunci când sunt administrate cu putin înainte de a mânca doze medii de Kelp.

-Blocarea absorbtiei grăsimilor saturate – fibrele continute de către această algă brună, precum si unele polizaharide din compozitia sa, se leagă de moleculele de grăsime, care nu vor putea fi astfel digerate de către organism. Beneficiul este dublu si constă în: scăderea ratiei de calorii ingerate zilnic si scăderea valorilor colesterolului si trigliceridelor.

-Reglarea activitătii gonadelor – Kelpul este printre foarte putinele plante medicinale care inhibă secretia în exces a hormonilor feminini. Or formarea resuturilor adipoase inestetice, atât la bărbati cât si la femei, precum si cresterea apetitului alimentar si a tendintei spre sedentarism, apare de foarte multe ori pe fondul hipersecretiei de hormoni feminini (estrogeni).

-Accelerarea usoară a tranzitului intestinal – această algă brună are si un efect laxativ, împingând materiile fecale în intestin si favorizând expulzarea lor, ceea duce la o detoxifiere mai amplă a organismului.

-Alte efecte benefice ale Kelpului sunt cele antitrombotice (previne formarea cheagurilor de sânge), antitumorale (induce moartea programată a celulor canceroase) si stimulente imunitare.

-În afară de Kelp, acest produs detoxifiant mai contine două alge de apă dulce cu un efect antioxidant extraordinar:
-Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) si Spirulina (Spirulina platensis).

-Acestea, pe lângă faptul că sustin procesele de dezintoxicare induse de Kelp, ajută organismul să se debaraseze de metalele grele (care perturbă metabolismul), mentin elasticitateaa si fermitatea resuturilor (împiedicând lăsarea pielii, formarea cutelor etc.), previn aparitia anemiei, a avitaminozelor sau deficientelor de minerale în timpul curelor de slăbire.

-La toate acestea, se adaugă prezenta Chitosanului, un extract obtinut din chitina crustaceelor, care are efecte benefice certe în cura de slăbire, demonstrate prin studii clinice.

-Mod de administrare:
-În cura de slăbire – se administrează câte 3 capsule înaintea meselor principale.

-Obezitate – se aplică modul de administrare din cura de slăbire, cu precizarea că este foarte utilă asocierea cu Detoxiplant Activ. Înainte de mesele principale, se vor lua 2-3 capsule de Detoxiplant Suplu, împreună cu 1-2 capsule de Detoxiplant Activ.

-Apetit alimentar excesiv – se administrează câte 2-3 capsule înaintea meselor principale si, suplimentar, câte 1-2 capsule înainte de consuma orice aliment în afara acestor mese.

-Colesterol mărit – se tin cure cu o durată de 6 săptămâni, timp în care se iau câte 2 capsule de Detoxiplant Suplu înainte de fiecare masă.

-Dismenoree, chisturi ovariene, sindromul ovarelor polichistice – se administrează câte 4-8 capsule pe zi, în cure de 60 de zile, urmate de 30 zile de pauză, după care se poate începe o nouă cură.

-Efeminare la bărbati – se administrează câte 6-12 capsule pe zi, în cure de 45 de zile, urmate de 10-15 zile de pauză, după care administrarea se poate relua.

-Tromboflebită, tromboze recidivante – se administrează câte 9 capsule pe zi, în cure de 90 de zile, urmate de 15-30 zile de pauză, după care se poate începe o nouă cură.

-Precautii si contraindicatii:
-Acest produs nu va fi administrat în timpul sarcinii şi alăptării.

-În cazul depăşirii de câteva ori a dozei recomandate, pot apărea simptome asemănătoare hipertiroidiei, cu tremur al membrelor, creşterea pulsului şi a tensiunii arteriale.

-Administrarea, fără întrerupere, pe o perioadă de timp mai lungă de 60 zile poate duce la scăderea excesivă a greutăţii corporale.


 

 

Produse din aceeasi categorie