Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> LEMN DULCE EXTRACT 30cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

LEMN DULCE EXTRACT 30cps HERBAGETICA

Stimulent imunitar, antiviral, antitumoral, antiinfamator general,
15,47 RON

 

Descriere produs:

LEMN DULCE EXTRACT 30cps HERBAGETICA


  Descriere:
Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale.

Ce este extractul uscat? Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decat simpla pulbere de planta.

În cazul Lemnului dulce, extractul are trei actiuni extrem de puternice:
- stimuleaza imunitatea
- reduce inflamatia si alergia (substantele sale seamana ca structura si efecte cu cortizonul)
- hormonala, in sensul scaderii valorilor testosteronului si cresterii cantitatii de hormoni feminini (estrogeni).
Lemnul dulce si imunitatea

Extractul din radacina de lemn dulce este probabil cel mai puternic stimulent imunitar din lumea vegetala, cunoscut in prezent. El actioneaza, in acest sens, pe trei cai simultan: 1. Stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar (macrofage, limfocite T, limfocite B etc.). 2. Activeaza celulele cu rol in imunitate deja existente. 3. Stimuleaza productia de anticorpi, adica acele arme chimice cu care organismul lupta la nivel celular cu virusii, cu tumorile, cu bacteriile etc.

ACtIUNI: Stimulent imunitar, antiviral, antitumoral, antiinfamator general,
estrogen, antiin‑amator articular, calmant si cicatrizant gastric, fluidifca secretiile traheobronsice si faringiene, protector hepatic, laxativ.

LEMN DULCE EXTRACT 30 cps Herbagetica
INDICAtII (in baza studiilor stiintifice acceptate international)

Se utilizeaza ca adjuvant in:
- gripa, raceala- hepatita virala A, B si C- herpes- cancer hepatic, cancer de prostata, cancer de col uterin
- alergie- lupus eritematos sistemic- reumatism- sindromul ovarelor polichistice- infertilitate la femei, amenoree- bufeuri de caldura, osteoporoza- tratament cu interferon, tratament cu coticoizi, tratament cu aspirina- gastrita hiperacida, ulcer gastric si duodenal- bronsita acuta si cronica, tuse.

Compozitie:
Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)radacina pulbere - 90 mg,Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)extract hidroalcoolic uscat (maltodextrina) din radacina cu 12% glicirizina - 90 mg. Capsula tare de gelatina.

Administrare:
De regula se iau cate cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi. În cazul afectiunilor cronice / grave doza poate ajunge la 10 capsule pe zi.

PRECAUtII sI CONTRAINDICAtII:
Supradozarea poate produce toxicitate hepatica. Prin repetarea supradozarii se pot produce: hipertensiune, edeme si tulburari respiratorii. Produsul nu se consuma in cure mai lungi de 42 zile, urmate de 21 zile pauza.

Contraindicat in caz de sarcina, persoanelor cu hipertensiune, in cazul bolilor in care este contraindicat aportul de estrogeni, ciroza hepatica decompensata, hipokaliemie. Nu se administreaza in timpul tratamentului cu contraceptive.

LEMN DULCE EXTRACT 30 cps Herbagetica.


 

 

Produse din aceeasi categorie