Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> VIRILFORTE 80cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

VIRILFORTE 80cps HERBAGETICA

vasodilatator genital;- tonic psihic;- creste concentratia spermatozoizilor;- mareste motilitatea spermatozoizilor;- stimuleaza secretia endocrina si exocrina a testiculelor;- hipotensor;- vasodilatat
0,00 RON

 

Descriere produs:

VIRILFORTE 80cps HERBAGETICA
 

Actiuni:
- vasodilatator genital;- tonic psihic;- creste concentratia spermatozoizilor;- mareste motilitatea spermatozoizilor;- stimuleaza secretia endocrina si exocrina a testiculelor;- hipotensor;- vasodilatator periferic;- compenseaza actiunea nociva a XENOESTROGENILOR.

Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):

Se utilizeaza ca adjuvant in:- impotenta vasculara;- impotenta hormonala;- impotenta psihica;- infertilitate la barbati;
- andropauza prematura, imbatranire prematura;- efeminare la barbati;- deficit de testosterone la barbati.

Este un produs original romanesc, obtinut din seminte si flori de Branca ursului (Heracleum sphondylium) si extract de parte aeriana de Ghimpi (Tribulus terestris), cele doua stimulente ale potentei si ale fertilitatii fiind asociate, pentru potentare, cu radacina de Ginseng chinezesc (Panax ginseng) si cu radacina de Urzica(Urtica dioica).

Semintele si florile de Branca ursului sunt un adevarat fenomen pentru sporirea fertilitatii masculine, avand un efect de imbunatatire a calitatii spermei (creste concentratia spermatozoizilor pe centimetru cub de sperma), imbunatatind tot o data si motilitatea acestora.

De asemenea, aceasta planta are efect vasodilatator genital, extrem de util in cazul impotentei vasculare, dar si stimulent al activitatii testiculelor, ceea ce recomanda Branca ursului in impotenta hormonala. Extractul uscat de Ghimpi (Tribulus terestris) are un excepțional efect de sporire a caracterelor masculine.

Teste clinice au aratat ca principiile active din aceasta planta cresc, intre altele, semnificativ secretia de testosteon, cunoscut drept hormonul masculinitatii.

La nivel fiziologic cresterea cantitatii acestui hormon in organism, prin mecanisme naturale, firesti, va determina o crestere a apetitului sexual, o crestere a cantitatii de sperma secretate, o marire a fortei musculare, dar si o diminuare a tesutului adipos, care va fi înlocuit de tesut muscular.

Interesant este ca efectul acestei plante dureaza doar 14-15 zile, dupa care secretia de testosteron revine la normal.

Din acest motiv, curele cu Ghimpi vor fi de scurta durata (2 saptamani), urmate de o pauza cu aceeasi durata.

Compozitie per capsula:

Ingredient activ

Cantitate DZR*

pulbere din varfuri cu seminte de Branca ursului (Heracleum sphondylium) 175 mg

- extract uscat de Ghimpi (Tribulus terestris) cu min 40% saponine 119 mg

- pulbere din radacina de urzica (Urtica dioica) 28 mg

- pulbere din radacina de Ginseng chinezesc (Panax ginseng) 28 mg

- *DZR = Doza zilnica recomandata

Mod de administrare:

De regula, se iau cate 2 capsule, de 3-4 ori pe zi, in cure de 1 maximum 2 saptamani. In cazul impotentei vasculare, se administreaza cate 2-4 capsule pe zi, in doza unica, cu 15-30 de minute inaintea raporturilor intime.

Contra impotentei hormonale, infertilitatii se administreaza cate 4-6 capsule pe zi, in cure de 15 de zile, urmate de alte 15 zile de pauza, dupa care se incepe o noua cura.

In cazul impotentei psihice se iau 4 capsule, cu aproximativ 15 minute inaintea raporturilor intime.

In caz de andropauza prematura, deficit de testosteron, efeminare la barbati, o data pe luna se tine o cura, timp in care se administreaza cate 6 capsule, pe zi, vreme de doua saptamani.

Precautii si contraindicatii:
A se administra cu prudenta in caz de hipotensiune arteriala si afectiuni urinare si ale prostatei.
Contraindicat sportivilor, copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Observatii:
In cazul impotentei hormonale si al infertilitatii, trebuie tinut cont de faptul ca ciclul de producere a spermatozoizilor este de aproximativ 70 zile, dar redobandirea echilibrului hormonal, este un proces de mai lunga durata – intre 6 si 24 de luni, timp in care va fi acordata o grija deosebita si alimentatiei (va fi cat mai naturala), odihnei si efortului fizic regulat.

In cazul andropauzei premature, a deficitului de testosteron, cura va dura cel putin 6 luni.

In paralel cu administrarea acestui supliment se recomanda o hrana cat mai naturala, cu multe legume si fructe crude, cu grasimi nesaturate (nuci, seminte de dovleac si de floarea soarelui), cu proteine de inalta calitate si toxicitate redusa (din galbenus de ou, naut, polen de albine), cu cereale integrale.


 

 

Produse din aceeasi categorie