Home >> HERBAGETICA > suplimente naturale >> ZEOLIT 70cps HERBAGETICA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ZEOLIT 70cps HERBAGETICA

Detoxifiant elimina metalele grele si metalele radioactive din organism antiviral elimina unele imunostimulente care blocheaza actiunea unora dintre xenoestrogeni, inactiveaza unele dintre pesticidele
33,37 RON

 

Descriere produs:

ZEOLIT 70cps HERBAGETICA
Recomandat in afectiuni:

Detoxifiant elimina metalele grele si metalele radioactive din organism antiviral elimina unele imunostimulente care blocheaza actiunea unora dintre xenoestrogeni, inactiveaza unele dintre pesticidele ingerate accidental radioprotector, chemoprotector.

Indicații (în baza studiilor științifice acceptate internațional)

Se utilizează ca adjuvant în: cancer (cancer hepatic, mamar, ovarian, al intestinului gros și al rectului, la prostată, la plămâni etc.) leucemie deficiențe imunitare infertilitate la bărbați hepatita la alcoolici hepatita virală B și C tiroidită auto-imună, noduli tiroidieni, hipertiroidie gripă insuficiență cardiacă, infarct artrită și poliartrită reumatoidă distrofie musculară arsuri solare, iradiere radioterapie in cancer sechele ale intoxicației cu cupru, mercur, arseniu Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat, format cu milioane de ani în urmă, din interacţiunea dintre lava fierbinte emisă de către vulcani şi apa de mare.

În lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliţi, cu structuri şi compoziţii chimice diferite, dar în terapie s-a folosit până acum unul singur, numit clinoptilolit.

Numele de zeolit, a fost dat de către mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt şi vine din greaca veche, unde zeō înseamnă „a fierbe”, iar lithos înseamnă „piatră”. Deci zeolitul ar însemna în traducere etimologică „piatra care fierbe”, aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interacţiune dintre lava încinsă şi apa mării.

Folosirea zeolitului în terapie este o tradiţie cu o vechime de câteva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important în medicina Ayurveda (medicina tradiţională indiană) şi în medicina tradiţională chineză, dar şi în medicina populară rusească.

Compozitie: Tuf zeolitic mineralizat ( cu 83% zeolit) – 600 mg, capsula tare de gelatina

Mod de administrare: cate 1-2 capsule de 4 ori / zi.

Contraindicatii:

A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Poate inactiva unele metale (de ex. litiu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrare concomitenta.


 

 

Produse din aceeasi categorie