Home >> Herbavit > Suplimente Nutritive >> ULEI JOJOBA 10ml HERBAVIT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI JOJOBA 10ml HERBAVIT

Controleaza secretia de sebum la nivelul pielii si scalpului.
7,65 RON

 

Descriere produs:

ULEI JOJOBA BIO 10ml HERBAVIT

-Hidrateaza, hraneste pielea sensibila, par, demachiant!

-Controleaza secretia de sebum la nivelul pielii si scalpului.
-Se absoarbe rapid si se potriveste pentru orice tip de piele.
-Bun ca baza pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant.
-Reda stralucirea si vitalitatea pielii.

-Planta a fost denumita si "aurul pielii" ca urmare a varietatii de utilizari pe care le are in tratamentul si ingrijirea oricarui tip de piele.
-Proprietatile semintelor de Jojoba sunt cunoscute de secole de amerindieni si azteci.
-Uleiul extras din seminte este defapt o ceara lichida asemanatoare sebumului uman, si destul de diferita fata de majoritatea uleiurilor vegetale comune.
-Alte denumiri:
-simmondsia chinensis, ceara de jojoba

-In cosmetica:
* aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau ingijire, inclusiv dupa epilare sau barbierit
* poate fi utilizat nediluat sau ca ingredient intr-o compozitie bifazica pentru demachiant de ochi
* nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru ingrijirea unghiilor si cuticulelor
* ca atare aplicat pe par, sau ca ingredient in masti de par, alaturi de uleiul de ricin si alte uleiuri esential specifice
* ca ingredient inclus in compozitii cosmetice dedicate ingijirii tenului gras sau uscat pentru echilibrare
* inclus in compozitii pentru prevenirea imbatranirii pielii, elasticizare si emoliere
* ca ingredient in formularea lotiunilor de ingrijire cotidiana a tenului mixt si gras
* ideal ca baza de masaj alaturi de esentiale specifice
* ca ingredient in masti capilare pentru parul gras, sau parul uscat dar scalpul gras

-Combinatii recomandate:

* cu ulei esential de oregano sau rozmarin pentru ingrijire capilara
* cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru aplicare pe parul uscat
* cu ulei de argan si ulei esential de cistus ladanifer pentru efect antirid pe pielea grasa si mixta
* cu ulei de borago, rosa mosqueta si esential de geraniu pentru regenerarea pielii
* cu ulei de crin alb si ulei esential de geraniu pentru pete de varsta, cuperoza
* cu ulei de primula, borago si ulei esential de morcov pentru solutie regeneranta de noapte

-Pastrare:
-fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza pana la 12 luni de la deschidere intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer si lumina, sub 35 grade C. Pastrat la frigider perioada se prelungeste pana la 18-24 luni

-nontoxic
-non iritant
-non sensibilizant
-uz extern!

-Ulei de Jojoba Bio, presat la rece 10 ml

-Numai pentru uz extern!
-Antialergic.-Are continut ridicat de vitamina E, protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi.
-Poate fi folosit Si de persoanele cu piele sensibila.
-Este absorbit cu uSurinta, hidrateaza Si hraneSte pielea.
-Poate fi utilizat ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibila a ochilor.
-Previne aparitia ridurilor Si contribuie la mentinerea elasticitatii pielii.
-Stimuleaza regenerarea celulelor Si are efect uSor cicatrizant.
-Ideal pentru ingrijirea parului (regleaza excesul de sebum), ofera parului stralucire naturala.

Ulei Jojoba BIO 10ml Herbavit.


 

 

Produse din aceeasi categorie