Home >> Herbavit > Suplimente Nutritive >> ULEI SOFRANEL BIO 100ml HERBAVIT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI SOFRANEL BIO 100ml HERBAVIT

Scade numarul celulelor grase,Blocheaza activitatea enzimei care favorizeaza depunerea celulelor grase, Creste ritmul de distrugere a celulelor grase.
17,41 RON

 

Descriere produs:

ULEI SOFRANEL BIO 100ml HERBAVIT


  Sofranelul este una dintre cele mai vechi plante cultivate din istoria umanitatii. A fost folosita in alimentatie si in colorarea fibrelor textile.

Ajuta la: Mentinerea unui nivel normal al colesterolului si a zaharului din sange
 Sensibilitatea insulinei , Inflamatii la femeile obeze aflate la menopauza care au diabet de tip 2 , Reducerea grasimii abdominale , Reducerea riscului aparitiei de boli cardiovasculare ,Consolidarea sistemul imunitar al organismului, creșterea puterii sale, Rezistență împotriva anumitor infecții și boli.

   Uleiul de șofrănel, de asemenea, promoveaza cresterea parului si o piele sanatoasa, deoarece contine vitamina E. Prin masarea scalpului cu ulei de sofranel,puteti obtine rezultate vizibile cum ar fi: stralucirea si rezistenta parului,dar totodata el este usor de absorbit datorita texturii usoare si din acest motiv este benefic circulatiei sangelui.

 Uleiul de șofrănel
conține cantități mari de grăsimi polinesaturate, 75-78%, ajută la crearea de prostaglandine în corpul individului.

Unul dintre beneficiile cele mai bune de sănătate de ulei de șofrănel este faptul că este eficient in eliminarea excesului de grasime acumulate în organism, astfel, acesta ajută la pierderea în greutate.

Numeroase studii au dovedit ca uleiul de sofranel elimina din organism celulele grase nocive. Datorita acestei importante proprietati, uleiul de cartamina are o contributie insemnata in cadrul oricarui program de slabire.

Unul dintre principiile active, cartamina, diminueaza continutul in cortizol, acesta fiind numit si hormonul stresului, care induce acumularea si stocarea grasimii pe abdomen. In interval de 4-6 saptamani efectele benefice sunt mai mult decat vizibile.

Principiile active actioneaza pe 4 paliere, si anume:
    Scade numarul celulelor grase
    Blocheaza activitatea enzimei care favorizeaza depunerea celulelor grase
    Creste ritmul de distrugere a celulelor grase
    Creste activitatea enzimei CPT (carnitina palmitoil transferaza), grabind arderea si eliminarea celulelor grase.
Oamenii care suferă de căderea părului în exces pot găsi regenerarea parului eficientă cu aplicarea de ulei de șofrănel pe par.

Doza zilnica recomandata este de 2 lingurite pe zi.


 

 

Produse din aceeasi categorie