Home >> Herbavit > Suplimente Nutritive >> ULEI COACAZ NEGRU 50ml HERBAVIT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI COACAZ NEGRU 50ml HERBAVIT

-Uleiul de coacăze este un ulei pretios ce contine o serie de elemente esentiale pentru piele, în special pentru cea matură, ternă, deshidratată, sensibilă sau alergică. Concentrat, nobil, boga
31,88 RON

 

Descriere produs:

ULEI COACAZ NEGRU 50ml HERBAVIT


  -Uleiul de coacăze este un ulei pretios ce contine o serie de elemente esentiale pentru piele, în special pentru cea matură, ternă, deshidratată, sensibilă sau alergică. Concentrat, nobil, bogat şi hrănitor.

-Coacăzele negre sunt fructe de pădure ce cresc pe arbustul nativ în Europa. Uleiul extras din seminţele fructului este bogat în acid gamma-linolenic (până la 20% GLA), un ingredient important pentru menţinerea elasticităţii pielii.

-Acidul gama-linolenic nu este unul comun pentru uleiurile vegetale, iar sinergia acestuia cu încă peste 10 acizi graşi esenţiali conferă acestui ulei eticheta de preţios şi esenţial pentru piele.

-Uleiul de coacăze negre aduce beneficii în special pielii uscate, devitalizate, deteriorate sau îmbătrânite.

-Foarte bine tolerată de pielea sensibilă, afectată de eczeme sau psoriazis.

-Este un ulei scump, extrem de bogat şi hrănitor, trebuie luat în consideraţie că este nevoie de peste 10 de kilograme de fructe proaspete pentru a produce 10 ml de ulei din seminţe.

-Proprietăţi:

* elasticizant

* antioxidant

* antiinflamator

* antiacneic

* calmant

* previne degradarea cutanată

* protejează filmul hidrolopidic al pielii

* blochează formarea elementelor proinflamatoare în piele

-Recomandări:

* prevenirea îmbătrânirii pielii

* protejarea şi hidratarea pielii uscate, mature sau iritate

* calmarea pielii afectate de factori externi

* prevenirea sau amelioararea acneei

* îngrijirea pielii dispuse la iritaţii

* îngrijirea pielii din zona ochilor

* ameliorarea eczemelor şi altor probleme de piele

* îngrijire pentru unghii şi cuticule

* păr subţire, păr cu vârfuri despicate

* inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie uzuală de 1-25% în faza uleioasă

* se poate aplica pe piele şi ca atare, nediluat pe suprafeţe mici

* ca ingredient în compoziţii cosmetice dedicate tenului pentru elasticizare şi prevenirea îmbătrânirii cutanate

* ca ingredient în creme, serumuri şi loţiuni nobile dedicate îngrijirii oricărui tip de ten împreună cu active specifice * combinat cu ulei vegetal blând pentru îngrijirea zonei ochilor sub formă de serumuri lichide concentrate

* ca ingredinet în unguente şi balsamuri dedicate îngrijirii pielii cu probleme dermatologice

* într-o bază vegetală pentru ulei de unghii şi cuticule

* ca ingredient în balsamuri şi condiţionatoare de păr

-Păstrare:

-Fiind un ulei sensibil la oxidare se păstrează de preferinţă sub 19°C, după deschidere la frigider, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original şi se recomandă utilizarea în termen de 6 luni de la deschidere.

Un adaos de antioxidant vitamina E contribuie la păstrarea prospeţimii.

Acest ulei nu se va încălzi în cadrul preparării emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E în cazul în care se introduce în procesul de emulsificare după încălzirea fazei uleioase, conform reţetei.

-Mod de administrare:

-Uleiul din seminte de coacaz negru se foloseste

EXTERN. Se poate folosi ca atare, nediluat.

-Contraindicatii:

-Nu sunt.

-Nu se lasa la indemana copiilor.

-A se pastra ferit de lumina si caldura.

-Nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

-A se consuma de preferinta inainte de data marcata pe ambalaj.


 

 

Produse din aceeasi categorie