Home >> Herbavit > Suplimente Nutritive >> ULEI GERMENI DE GRAU 100ml HERBAVIT

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

ULEI GERMENI DE GRAU 100ml HERBAVIT

Este un puternic antioxidant, lupta impotriva radicalilor liberi care distrug celulele care grabesc imbatranirea si declanseaza evolutia diverselor afectiuni.
21,55 RON

 

Descriere produs:

ULEI GERMENI DE GRAU BIO 100ml


HERBAVIT

Este un puternic antioxidant, lupta impotriva radicalilor liberi care distrug celulele care grabesc imbatranirea si declanseaza evolutia diverselor afectiuni.

Uleiul din germeni de grau contine proteine si lecitina, consumat in mod frecvent are efecte benefice asupra memoriei.

Cand este aplicat pe piele acesta imbunatateste circulatia sangelui si ajuta la repararea celulelor distruse de razele soarelui.

Promoveaza formarea celulelor pielii, hraneste si ajuta intinerirea pielii uscate, mature, reduce vergeturile, si repara pielea deteriorata.

Restructureaza tesutul conjunctiv, normalizeaza tonusul, utilizat ca ulei de masaj este un mijloc natural de marire a dimensiunilor si fermitatii sanilor la femei, contribuind si la combaterea hirsutismului (par in exces la femei).

Inclus in alimentatie sau in cure, contribuie la reglarea colesterolului, impiedica depunerea colesterolului pe peretii arterelor.

Intern actioneaza ca antioxidant, hipercolesterolemiant, stimulator al circulatiei cerebrale, imunostimulator, dermonutritiv.

Administrare:
5-10 picaturi /zi.


 

 

Produse din aceeasi categorie