Home >> Sonnentor > Ceaiuri Doze >> CEAI FRUNZE DE ZMEUR BIO 50gr SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI FRUNZE DE ZMEUR BIO 50gr SONNENTOR

Este recomandat in gastrita hiperacida, ulcer gastric, pirosis, reflux gastro-esofagian, diaree, enterocolita, eczeme, eruptii tegumentare, rani superficiale, stomatite.
17,50 RON

 

Descriere produs:

Este recomandat in gastrita hiperacida, ulcer gastric, pirosis, reflux gastro-esofagian, diaree, enterocolita, eczeme, eruptii tegumentare, rani superficiale, stomatite.
INTERN:
-pulberea – planta se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia o linguriţă rasă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15min., după care se înghite cu apă.
-maceratul la rece – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250ml apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se beau 3 căni cu macerat pe zi, cu 30min. înainte de mese.
-infuzia – se prepară dintr-o lingură cu plantă adăugată la 250ml de apă clocotită, se menţine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se beau 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30min. înainte de mese.
EXTERN:
-în eczeme, erupţii tegumentare şi răni superficiale se administrează sub formă de comprese cu macerat sau cu infuzie de plantă, sau cataplasme aplicate local, care se obţin astfel: 1-2 linguri cu pulbere fin măcinată se amestecă cu apă caldă, astfel încât să formeze o pastă care să poată fi
aplicată extern. Deasupra se aplică un pansament ocluziv, care să poată menţine cataplasma la locul afectat minim 3 ore;
-în stomatite se fac spălături bucale cu maceratul sau cu infuzia de plantă.

COMPOZIŢIE CHIMICĂ:
taninuri, flavonoide (glicozide ale kaempferolului şi quercetinei), acid elagic, oligoelemente (Fe, Ca, Mn, Mg, Cu, Zn), vitamine (B, E), etc.


 

 

Produse din aceeasi categorie