Home >> Sonnentor > Ceaiuri Doze >> CEAI ROOIBOS VANILIE BIO 20pl SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CEAI ROOIBOS VANILIE BIO 20pl SONNENTOR

Rooibos-ul, cunoscut şi ca ceai din plante de tufiş roşu, este o băutură naţională în Africa de Sud.
12,90 RON

 

Descriere produs:

CEAI ROIBOS VANILIE BIO 20pl SONNENTOR


Rooibos-ul, cunoscut şi ca ceai din plante de tufiş roşu, este o băutură naţională în Africa de Sud.

Tufişul roşu (Massai) este o plantă perenă din familia Leguminoaselor, cu o înălţime de circa 1,5m, ale cărei frunze şi tulpini sunt tăiate în bucăţele mici, de aproximativ un centimetru.

Aceste bucăţele sunt întinse afară şi stropite cu apă o jumătate de zi, până când ceaiul începe să fermenteze şi să înceapă să se coloreze în culoarea tipică maroniu-roşiatică.

Rooibos-ul are o aromă moale şi aromată şi spre deosebire de ceaiul negru, şi nu conţine cafeină (o băutură ideală pentru copii) şi nu devine amar la gust dacă este lăsat la infuzat pentru mai mult timp.

Rooibos-ul este cunoscut drept băutura sănătăţii de către localnici. Nu conţine tanin, însă are un conţinut ridicat de vitamina C, şi minerale ca: cupru, calciu, zinc, microelemente şi flavonoide.

Toate acestea acţionează ca protectori împotriva „radicalilor liberi” (aceştia fiind factorii care cauzează multe boli, cum sunt artritele, cancerul, arteriosclerozele, inflamaţiile şi atacurile de cord). Noi oferim şi câteva varietăţi ale ceaiului rooibos, ecologice.

Toate compoziţiile de Chai SONNENTOR se bazează pe Reţetele Tradiţionale, clasice, de Ceai Condimentat, cu adăugarea mirodeniilor consacrate: Ghimbir, Cardamom, Scorţişoară, Cuişoare, Fenicul sau Anason. Pentru cei care preferă să se bucure de Chai fără teină, vă oferim Chai Foc de Rooibos, care are la bază rooibos, asezonat cu mirodenii, adăugând puţin coajă de portocală şi albăstrele pentru delicateţe.


 

 

Produse din aceeasi categorie