Home >> Sonnentor > condimente >> CONDIMENT - ADEVARATA PICANTERIE-AMESTEC DE FLORI SI MIRODENII BIO 25gr SONNENTOR

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

CONDIMENT - ADEVARATA PICANTERIE-AMESTEC DE FLORI SI MIRODENII BIO 25gr SONNENTOR

Unde bucuria creste in mod natural
13,85 RON

 

Descriere produs:

CONDIMENT - ADEVARATA PICANTERIE-AMESTEC DE FLORI SI MIRODENII BIO 25gr SONNENTOR


Unde bucuria creste in mod natural: Sonnentor Krauterhandels GmbH SONNENTOR a fost fondat in 1988, de Johannes Gutmann, la 23 de ani, directorul general al companiei.
 Tanarul intreprinzator a avut o idee neobisnuita: el a dorit sa vanda produsele provenite de la fermierii Ecologici din zona Waldviertel, unde s-a nascut si a crescut, sub logo-ul soarelui zambitor (cunoscut simbol medieval, cu 24 de raze de soare, care si astazi decoreaza portile fermelor) la nivel local, national si international.
Acest pas fiind mult inaintat pentru segmentul de comert cu produse ecologice. Caracteristica cea mai importanta fiind procesarea materiei prime chiar la ferme, permitand micilor fermieri sa supravietuiasca, sa utilizeze experienta si traditia cultivarii, si astfel sa ofere calitatea si trasabilitatea cea mai buna produselor. in 2006, dupa o colaborare de peste 5 ani cu producatorul de materie prima din Reghin, fermier ecologic certificat, Johannes Gutmann a decis, impreuna cu Thomas Weinraub, sa aduca povestea de succes, Sonnentor, pe piata din Romania. Astfel s-a infintat s.c.Sonnentor s.r.l. Noi, cei de la Sonnentor, suntem convinsi ca natura detine cele mai bune retete pentru o viata lunga si fericita.
Acest pas aducand increderea necesara pentru o dezvoltare durabila in relatia cu producatorul local si posibilitatea unui proiect asemanator cu cel din Cehia.
 Urmatorul pas este crearea unei linii de productie, unde o parte din materia prima obtinuta local sa devina produs Sonnentor autentic.


 

 

Produse din aceeasi categorie