Home >> Hypericum Impex > Suplimente Nutritive >> MOMYRTIDIAB 60cps HYPERICUM

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

MOMYRTIDIAB 60cps HYPERICUM

Această combinaţie de extracte naturale cu proprietăţi terapeutice deosebite, acţionează ca hipoglicemiant natural datorită celor două surse de insulină vegetală: -charantina -substanţa a
18,35 RON

 

Descriere produs:

MOMYRTIDIAB 60 capsule
-Proprietati:
-Această combinaţie de extracte naturale cu proprietăţi terapeutice deosebite, acţionează ca hipoglicemiant natural datorită celor două surse de insulină vegetală:
-charantina
-substanţa activă din fructele de Momordica charantia şi myrtillina, substanţa activă din fructele de Vaccinium myrtillus

-Ameliorează afecţiunile caracteristice diabeticilor, cauzate de circulaţia periferică defectuoasă.

-Ajută la tratarea sau ameliorarea infecţiilor digestive, a infecţiilor urinare, intestinale şi a bolilor reumatice.

-Restabileşte funcţia imunitară slăbită, ca urmare a folosirii timp îndelungat a antibioticelor sau a altor medicamente.

-Reduce grăsimile şi colesterolul din sânge, normalizând cele două forme de colesterol.

-Previne sau întârzie tulburările neurologice datorate înaintării în vârstă; este benefic în ameliorarea sechelelor de infarct miocardic, îmbunătăţeşte activitatea inimii.

-Mod de folosire:
-Pentru adulţi, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după fiecare masă principală în cure de 6 săptămâni. Pauză 10 zile şi cura se poate repeta.

-O cutie conţine 60 capsule a câte 215 mg.

-Recomandari:
-Adjuvant în:
-scăderea glicemiei crescute la persoanele cu diabet zaharat non-insulino dependent, si în cazurile de diabet zaharat insulino dependent, cu scopul de a preveni afecţiunile circulaţiei periferice (retinopatia diabetică, hipertensiunea arterială, flebite, arterite), hipercolesterolemie

-Adjuvant în:
-infecţii digestive (candidoză bucală şi digestivă, enterite, enterocolite), micoze, infecţii urinare (nefrite, uretrite, cistite, calculoză urinară) şi afecţiuni reumatice.

-Mod de folosire:
- 1-2 capsule/zi


 

 

Produse din aceeasi categorie