Home >> Rotta Natura Produse farmaceutice > Suplimente Nutritive >> SALIX EXTRACT 30(ASPIRINA VEGETALA FORTE) 30cps ROTTA NATURA

Livrari la usa in Bucuresti 9 lei! Livrari la usa in provincie 19,90 lei!
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: farmaciaverde@util21.ro

SALIX EXTRACT 30(ASPIRINA VEGETALA FORTE) 30cps ROTTA NATURA

Salix produs naturist ce inlocuieste colchicina (Colchicina este adesea folosita pentru tratarea gutei si de obicei incepe sa actioneze in decurs de cateva...
13,97 RON

 

Descriere produs:

Salix produs naturist ce inlocuieste colchicina (Colchicina este adesea folosita pentru tratarea gutei si de obicei incepe sa actioneze in decurs de cateva ore de la administrare) in afectiunile de guta.

Denumita in ultima vreme si aspirina vegetala, a fost folosita din cele mai vechi timpuri in toate terapiile traditionale naturiste pentru efectele sale de calmare a durerilor, de scadere a febrei, de intarire si purificare a organismului; alaturi de alte remedii amelioreaza afectiuni ale ficatului, rinichilor si inimii fiind considerata foarte utila persoanelor predispuse la infarct miocardic; in comparatie cu aspirina de sinteza, este foarte bine tolerata de organism; nu prezinta reactii adverse.

Efecte Salix :

Ca supliment alimentar in reumatism, guta, spondilita anchilozanta, nevralgii, gripa, rinite, insomnii, afectiuni ale circulatiei periferice, hemoroizi, hemoptizie, diaree sanguinolenta preventia infarctului miocardic.

Compozitie Salix :

Salix alba - 200 mg

Mod de prezentare Salix :

Flacon cu 30 capsule

Administrare Salix :

Ca supliment alimentar pentru adulti 4 - 8 capsule pe zi pana la cel mult 12 capsule pe zi, la intervale de 4 ore, inainte de masa.


 

 

Produse din aceeasi categorie